Vurderer å utsette eliteserierunden

Det kan bli aktuelt å flytte den kommende eliteserierunden i fotball fordi tre klubber har spillere i koronakarantene.

USIKKER: Bodø/Glimts Ola Solbakken gratuleres av Marius Lode. Sistnevnte er usikker til neste Eliteserie-runde. Foto: Mats Torbergsen / NTB
USIKKER: Bodø/Glimts Ola Solbakken gratuleres av Marius Lode. Sistnevnte er usikker til neste Eliteserie-runde. Foto: Mats Torbergsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det får TV 2 og VG opplyst fra Norges Fotballforbund.

De aktuelle landslagsspillerne som er i karantene, er Rosenborgs André Hansen og Markus Henriksen, Bodø/Glimts Patrick Berg og Marius Lode og Odds Sondre Rossbach.

Alle de nevnte tre lagene skal spille kveldskamper søndag, og derfor vil det være mulig for spillerne å gjennomføre helgens kamper. Landslagsspillerne skal nemlig være ute av karantene klokken 13.00 søndag.

– Etter hva vi får opplyst, er spillerne ferdig med karantene søndag kl. 13.00. Om det gjøres noe med serierunden, avgjøres i morgen, skriver konkurransedirektør Nils Fisketjønn i NFF i en SMS til TV 2.

Representanter for Odd og Bodø/Glimt sier til kanalen at det ikke er behov for å utsette deres kamper dersom tidspunktet stemmer. Rosenborgs daglige leder Tove Moe Dyrhaug har derimot foreslått at deres hjemmekamp mot Brann flyttes til onsdag 25. november.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer