RBK-supporterne raser mot politiet

Vurderer anmeldelse etter nakenvisitering

Rosenborg-supporterne reagerer på den strenge sikkerheten på Aker Stadion. - Det ble kikket ned i boksershortsen, sier politiet.

REAGERER: Rosenborg-supporterne på plass på Aker Stadion. Flere supportere skal ha blitt nakenvisitert på vei inn på arenaen. Foto: NTB scanpix
REAGERER: Rosenborg-supporterne på plass på Aker Stadion. Flere supportere skal ha blitt nakenvisitert på vei inn på arenaen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Storkampen mellom Molde og Rosenborg endte med ydmykelse for sistnevnte, og kampen var så godt som avgjort i løpet av den første omgangen.

Rosenborg-supporterne måtte reise hjem i skam, men reagerer enda kraftigere på det som skjedde før søndagens kamp. På vei inn på stadion ble flere av RBK-supporterne utsatt for det mediekontakten i supporterklubben beskriver som «ekstrem kontroll» av politiet.

- Vi forfølger en sak der noen av våre supportere ble nakenvisitert og måtte vise fram rumpa ved Aker Stadion. Vi reagerer på måten dette blir gjort på, det er ikke sånn det skal være, sier Espen Viken i Kjernen til Dagbladet.

En Twitter-bruker forteller at han måtte gjennom en slik kontroll:

- Ekstrem kontroll

- Har dere opplevd dette tidligere?

- Vi har opplevd det før. I Molde, hevder Viken.

Kjernen skal holde et styremøte i kveld. Der vil de vurdere om saken skal anmeldes.

- Vi opplever en ekstrem kontroll og lurer på om det er utenfor rammene. Det er ikke rett at det skal være sånn. Og dette har ingenting å gjøre med at vi tapte 3-0.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer