Vurderer comeback ett år etter at de la opp

Kathrine Maaseide og Nila Håkedal.

SKAL SETTE OPP PLUSSER OG MINUSER: Kathrine Maaseide og Nila Håkedal synes det pirrer med OL i London i 2012. 
Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX .
SKAL SETTE OPP PLUSSER OG MINUSER: Kathrine Maaseide og Nila Håkedal synes det pirrer med OL i London i 2012. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX .Vis mer

Kathrine Maaseide og Nila Håkedal lukter på comeback i sandvolleyballen, og det er OL i London i 2012 som frister dem til det.

Stavanger Aftenblad skriver at de to var på treningsleir på Tenerife i hele forrige uke. Knallharde økter gjorde de to sikre på at de rent fysisk er klare til å danne et par i verdensserien i sandvolleyball. Det skjer et drøyt år etter at de begge la opp.

- Akkurat nå er vi i tenkeboksen. Vi skal bruke de neste seks-sju dagene til å bestemme oss for om vi skal satse. Det handler om å sette plusser og minuser opp mot hverandre, så får vi se hvilken liste som blir lengst, sier Kathrine Maaseide Dahl Andersen til Aftenbladet.

Men hun legger ikke skjul på at hun tror hun kan danne et veldig bra par sammen med Nila Håkedal.

Også Nila Håkedal synes de to samarbeider godt. Treningsuken på Tenerife var i alle fall svært bra på alle måter.

- Jeg er imponert over formen til Kathrine. På det området har jeg en vei å gå, men når det er sagt vil jeg legge til at vi klarte oss overraskende bra. Det er helt klart at OL i London pirrer meg til et comeback, sier Nila Håkedal.

(NTB)