Vurderer et tredje bud på Cesc Fàbregas

Manchester United gir ikke opp kampen om spanjolen.

 I TENKEBOKSEN:  Manchester Uniteds manager David Moyes sier at de vurderer å legge inn et tredje bus på Fabregas. Foto: AFP PHOTO / Dale de la Rey / NTB Scanpix
I TENKEBOKSEN: Manchester Uniteds manager David Moyes sier at de vurderer å legge inn et tredje bus på Fabregas. Foto: AFP PHOTO / Dale de la Rey / NTB ScanpixVis mer

Manager David Moyes vurderer å legge inn et tredje bud på Barcelonas midtbanespiller Cesc Fàbregas.

Tidligere har klubben vært åpen om at den har forsøkt seg på 26-åringen.

Nå er tonen fra Moyes noe mer unnvikende. Søndag fikk han spørsmål om klubben vil legge inn et tredje bud på den tidligere Arsenal-spilleren.

- Det kan jeg ikke si noe om akkurat nå. Jeg kan heller ikke si om vi vil legge inn enda et bud. Men vi vil naturligvis overveie hva vi skal gjøre nå, sa Moyes søndag.

Klubben er i øyeblikket på treningsleir i Asia og befinner seg nå i Hong Kong. Der måtte den nyansatte manageren svare på flere spørsmål om klubbens overgangsplaner. Så langt har storklubben ikke vært involvert i noen store overganger i sommer.

- Man må ikke glemme at vi allerede har en meget solid tropp med mye kvalitet. Men vi håper på å få flere inn. Jeg føler meg helt sikker på at vi skal klare det før overgangsvinduet stenger, sa Moyes.

Overgangsvinduet for engelske klubber stenger 31. august.

(NTB)