Vurderer Fevang (32) til EM-kvaliken

Hareide følger Odd-veteranen tett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Morten Fevang har løftet Odd siden han kom tilbake fra Odense og dansk fotball i sommer. Lørdag var han kampens store spiller da Viking ble slått i cupens kvartfinale.

I dag trekkes semifinalene, men kanskje blir det en enda bedre høst for Odds midtbanedynamo. Landslagsassistent Ola By Rise røper nemlig at 32-årige Fevang er en av spillerne som vurderes nøye foran høstens viktige kvalifiseringskamper.

Følges tett

– Vi ser selvfølgelig med alle norske spillere, men ja, Morten Fevang er en vi følger tett, bekrefter By Rise overfor Varden. Han sier Odd gjorde et smart trekk da de hentet veteranen hjem. Han trekker fram autoriteten, hodespillet og evnen til å prege kamper.

– For Odd var det heldig å få han tilbake. Slik han framstår nå er Fevang en solid forsterkning. Jeg er imponert av hvordan han er ute på banen, sier den tidligere Rosenborg-keeperen.

Fortsetter godformen kan Fevang få sin debut i offisiell landskamp som 32-åring, seks år etter at han var med landslaget på treningsleir til Hong Kong.

– Troppen mot Argentina onsdag er jo allerede tatt ut. Men i de to kommende kvalifiseringskampene mot Moldova (8. september) og Hellas (13. september) tar vi ut noen flere spillere. Om han er en av dem, vet jeg ikke. Men Morten er helt klart til vurdering, avslutter Ola By Rise

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer