Vurderer Flo-salg for 250 mill.

Gianluca Vialli skal være villig til å selge Tore Andre Flo dersom et tilbud på over 250 millioner kroner blir lagt på bordet.

Chelsea-manageren har tidligere konsekvent avvist alle salg av stryningen, men åpnet onsdag for en mulig overgang dersom prisen er den rette.

- Jeg ville aldri solgt Flo for bare 100 millioner. Han er verdt mye mer enn det, sa Vialli ifølge nettstedet Planet Football.

Italieneren trekker paralleller til Ruud van Nistelrooys kanselerte overgang til Manchester United og mener at Flo er i samme klasse som nederlenderen.

- Hvis van Nistelrooy er verdt 250 millioner kroner er Tore verdt det samme og kanskje litt mer. Hvis noen ga oss et tilbud vi ikke kunne avslå vil vi gjerne sette oss ned for å forhandle om en overgang, sa Vialli.

Den omdiskuterte manageren uttalte i uka som gikk at han ønsker å bygge opp et nytt lag bestående av unge engelske spillere. En overgang for Flo kan i så fall være med på å finansiere nye kjøp for London-klubben.

I engelsk presse spekuleres det allerede i at Manchester United er en av klubbene som vil prøve å lure Flo bort fra Stamford Bridge.