- Vurderer overgang til Tertnes

Mesterligaen i håndball: Bækkelaget - Ferrobus Mislata 18-18. Cecilie Leganger holdt på å skifte klubb fra Bækkelaget til Tertnes etter fjorårets sesong. Nok en gang er bergenserne interessert i keeperens tjenester, og Cecilie vil vurdere overgang.

Hun begrunner et eventuelt klubbskifte på følgende måte:

- Hvis ikke Bækkelaget klarer å beholde spillerstallen og opprettholde satsningen, må jeg vurdere andre klubber, sier Cecilie og fortsetter:

- Det er hyggelig at det er en god tone mellom Tertnes og meg, sier Cecilie.

Landslagsmøte

Det har ikke alltid vært slik. Cecilie spilte i Tertnes fram til januar 1996 da hun ga seg med håndball. Hva som egentlig skjedde den gang vet bare Cecilie, men det ble uansett et anstrengt forhold mellom klubb og spiller.

Flere andre klubber har også Cecilie Legangers navn på blokka for neste sesong og interessen ble neppe mindre etter den oppvisningen hun hadde mot spanske Mislata i går. En av dem som er imponert er landslagssjef Marit Breivik.

- Vi trenger Cecilie på landslaget, det er det liten tvil om, sier Marit. Hun skal ha et planleggingsmøte med Cecilie angående kombinasjonen klubbspill, legestudier og landslagsspill denne uka.

- Jeg kan ikke satse for fullt på landslaget, men jeg håper vi kan diskutere oss fram til en løsning. Jeg har veldig lyst til å gjøre comeback, sier Cecilie.

Hun reddet i går 26 av 43 skudd. Deriblant var det fire klasseredninger på straffekast.

- Livredde

- Det var kjempemoro, og jeg er helt skjelven, sa Cecilie like etter kampslutt.

På tribunen satt en imponert Stabæk-trener Kristjan Halldorsson.

- Mislata-jentene er jo livredde for Cecilie. De har veldig stor respekt, sa Halldorsson.

Hvordan klarer du å gjøre dem så livredde?

- Jeg følte jeg hadde et godt tak på dem allerede i første kampen i Spania, og jeg kom veldig godt i gang i dag også, sier Cecilie.

Framover på banen var det ikke så positivt. Bækkelaget sleit veldig med å finne veien til nettmaskene. Ausra Fridrikas ble toppscorer med sine ni mål.

- Vi er nervøse og gjør altfor mange feil, men Cecilie er veldig bra bakerst og redder oss, sier Fridrikas.

PS: Bækkelaget er klare for kvartfinalen i Mesterligaen etter gårsdagens uavgjorte resultat.

<B>POPULÆR:</B>Cecilie Leganger håper BSk klarer å opprettholde den sportslige satsningen neste sesong. Hun vurderer fortløpende andre klubber å spille for.