Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vurderer søksmål

Vektløfter Stian Grimseth sa i går at han vil kontakte advokat de nærmeste dagene for å diskutere om han skal saksøke produsenten av kosttilskuddet Ribose. Vektløfteren vurderer også et søksmål mot VG, som kalte ham Norges største juksemaker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Toppidrettssjef Bjørge Stensbøl hadde lagt en melding på mobiltelefonen til vektløfteren da han kom til Norge i går.

- Bjørge sa at jeg måtte ringe ham med en gang fordi han hadde en beskjed som kunne lette hjemkomsten min litt, sier Grimseth til Dagbladet.

Forurenset produkt

Vektløfteren ringte Stensbøl og fikk da vite følgende:

- Undersøkelsene på Aker i Oslo og i Køln viser at det var to stoffer som nedbrytes til Nandrolon i kosttilskuddet Ribose som Grimseth tok. Produsenten har med andre ord forurenset produktet med noe som ikke står på bruksanvisningen, sier Stensbøl.

Noe som i klare ordelag betyr at Stian Grimseth ikke er noen juksemaker.

- Jeg skal snakke med advokaten min en av de nærmeste dagene og sammen skal vi vurdere om jeg skal saksøke produsenten av kosttilskuddet. Jeg mener at de må stå til ansvar for det de har gjort , sier Grimseth.

Sorg og utmattelse

Det var en tydelig lettet Bjørge Stensbøl som sto fram og fortalte historien på pressekonferansen i Sydney igår.

- Jeg er veldig glad for å ha gitt Stian full støtte hele tida i denne saken. Stian er ingen juksemaker, sier Stensbøl.

Jentenes kosebamse

Vektløfteren er veldig glad for all støtten han har fått.

- De første dagene var preget av sorg og utmattelse, men jeg fikk etter hvert opp gløden. Det gjorde jeg ikke minst på grunn av den støtten jeg har fått både i Sydney og hjemmefra , sier Grimseth.

De første som viste sin støtte til vektløfteren var håndballjentene, som har trent mye sammen med vektløfteren på Toppidrettssenteret.

- De gav meg en koalabjørn og med den fulgte også et lite kort, sier Grimseth.

På kortet stod det følgende: «Du vil alltid være kosebamsen vår.»

Grove anklager

Vektløfteren vurderer også et søksmål mot VG på grunn av en kommentar der Grimseth blir uthengt som Norges største juksemaker.

- Jeg vil vurdere et søksmål mot VG for det er veldig grove anklager som er kommet fram, sier Grimseth. VGs kommentator Frode Nakkim har imidlertid ringt og beklaget.