SPILLER SIN SISTE KAMP I DAG: Edwin van der Sar har vært en glitrende keeper for Manchester United de siste seks sesongene. I ettermiddag spiller han siste siste kamp, hjemme mot Blackpool. Kanskje får han også bære kapteinsbindet. Foto: REUTERS/Phil Noble
SPILLER SIN SISTE KAMP I DAG: Edwin van der Sar har vært en glitrende keeper for Manchester United de siste seks sesongene. I ettermiddag spiller han siste siste kamp, hjemme mot Blackpool. Kanskje får han også bære kapteinsbindet. Foto: REUTERS/Phil NobleVis mer

Vurderte U-sving i forrige uke

Van der Sar begynte å angre på avgjørelsen om å legge opp.

Edwin van der Sar begynte å angre på beslutningen om å legge opp, men 40-åringen falt ned igjen på at tiden er inne.

Det avslørte Manchester United-manager Alex Ferguson i sin spalte i kampprogrammet til siste hjemmekamp mot Blackpool søndag.

- Edwin har bestemt seg for å slutte mens han er på topp, men han ble litt usikker sist uke. Han kom for å snakke med meg og sa at han vurderte å ombestemme seg, skrev Ferguson.

- Jeg måtte be ham om å bestemme seg raskt, fordi vi er i ferd med å sikre oss en ny keeper. Han kom tilbake noen dager senere og sa at han står ved sin opprinnelige avgjørelse om å legge opp, og i hans alder synes jeg det er riktig.

Van der Sar spiller sin siste fotballkamp i mesterligafinalen mot Barcelona på Wembley neste helg.

(NTB)