Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

WADA forkaster Armstrong-rapport

Vil ikke frikjenne syklisten for dopingmistanker.

(Dagbladet.no): For noen dager siden meldte en nederlandsk kommisjon at Lance Armstrong bør frikjennes fra dopingmistankene fra 1999. Kommisjonen, ledet av advokaten Emile Vrijman, mente derimot at det internasjonale antidopbyrået WADA har opptrådd kritikkverdig.

Men nå kommer Dick Pound, formann i WADA med motmæle og sier at rapporten fra den nederlandske kommisjonene er full av mangler.

- De bruker antakelser, mistanker og muligheter som fakta, sa Pound til nytimes.com.

WADA har i følge Pound fullstendig forkastet rapporten, som ble skrevet for det internasjonale sykkelforbundet. WADA-formannen påpeker at de må få en uavhengig gransking av omstendighetene rundt Tour de France i 1999, før de kan ta stilling til dopingmistankene mot Armstrong.

SKEPTISKE: Det internasjonale antidopbyrået mener rapporten som frikjenner Lance Armstrong fra dopingmistanker, er mangelfull.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling