Waddle legger skylda på Premier League

Hjertesukk fra tidligere England-ving.

HJEM I SKAM: Daniel Sturridge (fra venstre), Wayne Rooney, Danny Welbeck og England er så å si ute av VM. BBC-ekspert Chris Waddle mener det skyldes at for få engelskmenn får spilletid i Prmeier League. Foto: EPA / DIEGO AZUBEL / NTB SCANPIX
HJEM I SKAM: Daniel Sturridge (fra venstre), Wayne Rooney, Danny Welbeck og England er så å si ute av VM. BBC-ekspert Chris Waddle mener det skyldes at for få engelskmenn får spilletid i Prmeier League. Foto: EPA / DIEGO AZUBEL / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

England skuffer i mesterskap etter mesterskap. Alle utlendingene i Premier League må ta skylden, mener tidligere landslagshelt Chris Waddle.

- Jeg er så lei av å snakke om de samme gamle problemene. Det største problemet er Premier League, sier Waddle til BBC.

53-åringen fikk 62 A-landskamper for England mellom 1985 og 1991.

- De har et produkt som kan selges verden rundt fordi det er underholdende, men det gjør ikke våre spillere bedre, sukker Waddle.

England tapte 1-2 mot Uruguay torsdag. Det resultatet sender trolig engelskmennene ut av Brasil-VM.

BOMMET SELV I VM-90: Chris Waddle mener ligaen ødelegger for England. Foto: Twitter.
BOMMET SELV I VM-90: Chris Waddle mener ligaen ødelegger for England. Foto: Twitter. Vis mer

- Dette er et Premier League-lag, hvor alle spiller i det som skal være verdens beste liga. Ikke fortell meg at alle på Uruguay ville kommet med på gode lag, foruten Suárez, mener Waddle.

Nedturer - Vi fortsetter å snakke om hva vi har. Vet dere hva som gjør Premier League spennende? Det er spillere som Luis Suárez, utlendingene. Vi hyper alle våre spillere så voldsomt, som vi alltid gjør, sukker den tidligere Tottenham-stjernen.

Han er ikke ukjent med England-nedturer. I 1990 bommet Waddle i straffesparkkonkurransen mot Vest-Tyskland i semifinalen, som engelskmennene fortsatt har mareritt om. I EM 1988 var Waddle med da England tapte alle sine kamper i gruppespillet.

(NTB)


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer