Wæhler avviser at han kunne spilt

- Folk vet ikke hva de snakker om.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Flora Tallin - Vålerenga 0-1.

(Dagbladet.no): Vålerenga har skaffet seg et gunstig utgangspunkt foran returmøtet mot Flora Tallin etter 1-0-seier i Estland i kveld.

Rune Lange ble matchvinner etter en drøy halvtime, da han satte ballen i mål fra kort hold etter et skudd fra Jan Derek Sørensen.

Arnar Førsund vikarierte i midtforsvaret fordi nyervervelsen Dan Thomassen ble nektet å spille som følge av en NFF-tabbe, og Kjetil Wæhler meldte forfall med skade.

Sistnevnte er blitt linket til Rosenborg den siste tiden, og etter kveldens kamp spekulerte VG Nett i om Wæhler meldte seg skadet for å ha sjansen til å spille Champions League i Trondheim til høsten.

Det blir blankt avvist av Wæhler.

- De som tviler på min helsetilstand vet ikke hva de snakker om. Jeg forholder meg til kontrakten jeg har med VIF (2,5 år igjen). De som tviler på at jeg gjør mitt beste for VIF vet heller ikke hva de snakker om, sier Wæhler til Dagbladet.no.

Halvannet bein i neste runde

Fraværet av Wæhler og Thomassen fikk heldigvis ingen konsekvenser. Men VIF var heldige som unngikk baklengs i sluttminuttene, da Ronny Johnsen glapp i markeringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer