- Wæhler klar for Aalborg

Og Horn forlater også Vålerenga.

||| VALLE (Dagbladet.no): Vålerengas landslagsstopper Kjetil Wæhler blir presentert som ny Aalborg-spiller i morgen, erfarer danske Sporten.dk.

Norske Nettavisen meldte tidligere i dag at Wæhler var på vei til den danske klubben. Verken Aalborg-direktør Lynge Jakobsen eller Vålerengas direktør Pål Breen vil kommentere opplysningene.

Ifølge Sporten.dk trener Wæhler for siste gang med Vålerenga i dag.

Wæhler var med på Vålerengas formiddagsøkt, men gikk direkte i garderoben uten å snakke med fremmøtte journalister etter trening.

Samtidig melder Vålerenga på sin hjemmeside at den unge midtstopperen Jørgen Horn har skrevet fireårskontrakt med Viking. Horn ble leid ut til Viking i mars i fjor, men har siden i sommer slitt med en ankelskade.

- Jeg er glad det ble en avklaring nå helt i starten av sesongoppkjøringen. For min sportslige utvikling var det riktig å velge Viking.

Horn er «født og oppvokst» i Vålerenga.

- Det er alltid spesielt når spillere som kommer fra egne rekker forlater oss, men kanskje returnerer han som Vålerenga-spiller i fremtiden. Vi ønsker han lykke til, sier klubbens administrerende direktør Pål Breen.