Walcott er ikke Premier Leagues raskeste spiller lenger

Stortalent smadret klubbrekord.

 LYNRASK:  Hector Bellerin har smadret klubbens rekord på 40 meter. Foto: NTB Scanpix
LYNRASK: Hector Bellerin har smadret klubbens rekord på 40 meter. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Theo Walcott har lenge vært Premier Leagues raskeste spiller. På sitt beste er lynvingen nærmest umulig å håndtere.

Så rask at lilleputt-trikset «spark ballen og løp»  fortsatt fungerer.

Men nå har Walcott mistet kronen. Til en 19-åring i egen klubb.

Hector Bellerin har sjokkert lagkameraten med flere supertester i sommer.  Akkurat som Walcott gjorde i 2009 da han slo legenden Thierry Henrys rekord.

Da løp Walcott på 4,42 sekunder på 40 meteren.  Henrys rekord var på 4.82. Men nå har altså Bellerin smadret rekorden og løp 40 meteren på 4,39.

Grisefort.

Bellerin har ikke debutert for A-laget i en offisiell kamp ennå, men har vært på banen i fire treningskamper i sommer. Høyrebacken satt også på benken i Premier League i fjorårssesongen.

På en spørrerunde fikk Walcott spørsmål om hvem som hadde vunnet en sprint av han og Thierry Henry:

- Henry er i 30-åra nå, så jeg hadde blitt veldig skuffet om jeg ikke slo ham.  Jeg slo rekorden til Henry, akkurat som Bellerin nå har slått den igjen, sier Walcott til klubbens hjemmeside.

 LØPT FRA:  Thierry Henry (t.v.) og Theo Walcott har vært Arsenals raskeste spiller. Nå har unge bellerin tatt over kronen. Foto: NTB Scanpix
LØPT FRA: Thierry Henry (t.v.) og Theo Walcott har vært Arsenals raskeste spiller. Nå har unge bellerin tatt over kronen. Foto: NTB Scanpix Vis mer