VIL BLI SPISS: Theo Walcott håper manager Arsene Wenger vil slippe ham til som midtspiss. Foto: LAI SENG SIN / AP / NTB SCANPIX
VIL BLI SPISS: Theo Walcott håper manager Arsene Wenger vil slippe ham til som midtspiss. Foto: LAI SENG SIN / AP / NTB SCANPIXVis mer

Walcott forklarer hvorfor han ikke skriver ny kontrakt

Det handler ikke om pengene.

Theo Walcotts forhandlinger med Arsenal om ny kontrakt drøyer. Engelskmannen tilbakeviser at han krever mer penger.

23-åringen har startet på sitt siste kontraktsår med London-klubben. Partene har vært i samtaler om en forlenget avtale i lang tid. Det har fått spekulasjoner til å rulle om at Walcott krever en betraktelig lønnsøkning for å bli i Arsenal.

Selv mener den engelske landslagsspilleren at det ikke er pengene det står på, men fotballfaglige problemstillinger. Han ønsker at Arsène Wenger bruker ham mindre som vingspiller og mer som angrepsspiller.

- Det har vært en frustrerende sesongstart for meg på grunn av alle de falske spekulasjonene om meg og pengekrav. Hadde det handlet om penger kunne jeg ha forlatt klubben i sommer om muligheten hadde vært der. Men sånn har det aldri vært. Poenget er at jeg ønsker å spille mer på topp. Det er alt, sier Walcott til Sky Sports.

- Å inngå nye kontrakter er ikke gjort over natten. Forrige gang tok det seks måneder. Forhåpentligvis ordner det seg. Jeg vil bli i Arsenal og vinne trofeer. Husk at Thierry Henry ble omskolert til spiss og ble en legende. Kanskje jeg også kan klare noe lignende i samme posisjon?

Walcott har bare startet én av Arsenals seks første kamper denne sesongen.

(NTB)