Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Walcott har avslått ny Arsenal-kontrakt

Liverpool eller City kan utnytte situasjonen.

NEI TAKK: Theo Walcott har ifølge The Times takket nei til en lukurativ kontraktsforlengelse. Dermed kan Arsenal bli tvunget til å selge ham i løpet av uka. Foto: TOBY MELVILLE / REUTERS / NTB SCANPIX
NEI TAKK: Theo Walcott har ifølge The Times takket nei til en lukurativ kontraktsforlengelse. Dermed kan Arsenal bli tvunget til å selge ham i løpet av uka. Foto: TOBY MELVILLE / REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer


(Dagbladet): Arsenal kan miste nok en viktig spiller i løpet av dette overgangsvinduet.

The Times (krever innlogging) skriver i kveld at Walcott og representantene hans i løpet av helga informerte Arsenal om at han ikke ville undertegne en lukurativ kontraktsforlengelse.

Den raske vingen har ett år igjen av kontrakten. Det betyr at han kan forhandle om gratis overgang til en ny klubb på nyåret. Derfor kan Arsenal bli presset til å selge ham allerede nå, til tross for at manager Arsene Wenger så seint som sist fredag omtalte Walcott som «veldig viktig» for klubbens framtid.

Manchester City og Liverpool skal være aktuelle som nye klubber. Også Chelsea har ifølge The Times fulgt med på situasjonen til 23-åringen de siste måneden.

Dersom Arsenal ikke kommer til enighet med Walcott innen overgangsvinduet stenger fredag kveld, er salg nå den eneste muligheten for å få penger for spilleren de hentet fra Southampton i januar 2006.

Arsenal skal håpe å få 15 millioner pund (138 millioner kroner) for Walcott, skriver The Times.

Walcott spilte fra start i Arsenals første seriekamp, mens han kom inn som innbytter 19 minutter før slutt mot Stoke på søndag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media