OMSIDER: Etter lange utsettelser har Theo Walcott omsider bestemt seg for å forlenge kontrakten med Arsenal og manager Arsene Wenger.Foto: LEFTERIS PITARAKIS, AP / NTB SCANPIX
OMSIDER: Etter lange utsettelser har Theo Walcott omsider bestemt seg for å forlenge kontrakten med Arsenal og manager Arsene Wenger.Foto: LEFTERIS PITARAKIS, AP / NTB SCANPIXVis mer

Walcott har skrevet ny kontrakt med Arsenal

Endelig enige.

Arsenal klarte til slutt å holde på Theo Walcott. I dag skrev 23-åringen under en ny langtidskontrakt med London-klubben.

Det har vært mange spekulasjoner rundt hvorvidt Walcott kom til å skrive under en ny Arsenal-kontrakt eller ei. Engelskmannen har hele sesongen gitt klart uttrykk for at han vil spiller mer som midtspiss enn som kantspiller.

Den siste tiden har manager Arsène Wenger gitt Walcott tillit på spissplassen. I dag betalte Walcott tilbake med å inngå en langtidskontrakt. Det er ikke kjent hvor mange år den nye avtalen varer.

- Jeg er veldig fornøyd med å ha skrevet under en ny kontrakt med Arsenal. Jeg vil takke alle for støtten, spesielt manageren, alle i klubben og fansen. Jeg har hele tiden vært klar på at jeg ville bli. Nå gjelder det å få laget til å utløse sitt potensial og vinne trofeer, sier Walcott til Arsenals nettsted.

Wenger er også svært fornøyd med å ha sikret seg Walcott videre. - Jeg er henrykt over at Theo har inngått en ny kontrakt. Han kom til oss som 16-åring og har siden utviklet seg veldig bra. Han er blitt en meget viktig spiller for både Arsenal og England, sier Wenger.

Det var viktig for Arsenal å vise at klubben klarte å holde på Walcott. De siste årene har London-laget måtte se flere nøkkelspillere som Robin van Persie, Samir Nasri og Cesc Fàbregas gå til rivaliserende klubber.

Theo Walcott kom til Arsenal fra Southampton i 2006. Han er klubbens toppscorer denne sesongen med sine 14 mål i ulike turneringer.

(NTB)