FORSVARER WENGER: Arsenals Theo Walcott mener spillerne har ansvaret for den dårlige starten på serien. Foto: AP Photo/Tim Hales
FORSVARER WENGER: Arsenals Theo Walcott mener spillerne har ansvaret for den dårlige starten på serien. Foto: AP Photo/Tim HalesVis mer

Walcott mener spillerne selv må ta skylda

Forsvarer Arsène Wenger.

Arsenals elendige start på Premier League er ansvaret til spillerne, og ikke manager Arsène Wenger, mener Theo Walcott.

«Gunners» ligger på 17.-plass i på tabellen etter fem kamper, og har ikke begynt en sesong på dårligere vis siden 1953. Med tap for Bolton lørdag kan Arsenal falle ned under nedrykksstreken.

Theo Walcott at det er spillernes prestasjoner som er årsaken til den skuffende sesonginnledningen. Kritiske Arsenal-tilhengere har ytret at det er på tide å skille lag med Arsène Wenger, men Walcott tar franskmannen i forsvar.

- Sjefen er en fantastisk mann. Han kan håndtere alt som kastes mot ham. Han har vært i klubben i 15 år, så han er ikke under press i det hele tatt. Vi spillere trenger å se på oss selv og begynne å prestere på banen, sa den engelske landslagsvingen til Absolute Radio fredag.

- Mange mener vi sliter defensivt, men det handler ikke bare om den bakre fireren. En må se på forsvarsspillet til hele laget. For å være ærlig, så har vi ikke klart det. Vi må sørge for å være klare mot Bolton i helgen, fortsatte Walcott.

Han tror klubben kan reiser seg i løpet av den neste hjemmekampene og oppfordrer supporterne til å støtte laget.

Optimisme hos rivalen Hos erkerivalen tror Tottenham-manager Harry Redknapp at Spurs har skutt gullfuglen med å hente tidligere Arsenal-profil Emmanuel Adebayor.

Togoleseren ankom White Hart Lane fra Manchester City på en låneavtale som varer ut sesongen. Etter tre mål, og lovende spill i tospann med Jermain Defoe, tror Redknapp at Adebayor kan heve Tottenham tilbake til en plass blant de fire beste i Premier League.

- Han kunne ikke fått en bedre start for oss. Om han får en flott sesong for oss kan han ta oss dit vi vil. Han er en veldig god spiller. Det er ingen tvil om kvalitetene hans, og Jermain Defoe fungerer godt sammen med ham, sa Redknapp fredag.

Tottenham møter Wigan borte lørdag. Spurs jakter sin tredje strake seier etter å ha innledet med klare tap mot Manchester United og Manchester City.

(NTB)