MÅ IKKE TIL VM:  Theo Walcott har fokus på å komme tilbake. Om det er før eller etter VM, bryr ikke lynvingen seg så mye om. Foto: NTB Scanpix
MÅ IKKE TIL VM: Theo Walcott har fokus på å komme tilbake. Om det er før eller etter VM, bryr ikke lynvingen seg så mye om. Foto: NTB ScanpixVis mer

Walcott nekter å ofre korsbåndet for Brasil-VM

- Jeg kommer ikke til å presse meg.

Arsenals Theo Walcott (25) måtte se VM-drømmen ryke i januar, da han pådro seg en korsbåndsskade. Han vil ikke presse kroppen tilbake på fotballbanen med det første.

Engelskmannen skadet seg under FA-cupmøtet med Tottenham i januar. Det satte ham ut for resten av sesongen, samtidig som det førte til at vingen ikke kan spille sommerens fotball-VM.

Det er i tillegg fare for at skaden påvirker starten av neste sesong.

- Jeg vil prøve å være tilbake i et tidlig stadie av neste sesong. Det er målet. Det vil bli mye hardt arbeid gjennom sommeren. Jeg kommer ikke til å presse meg selv til å bli klar til VM eller noe slikt. Jeg vil komme tilbake snart, men vil være trygg også, sier Walcott.

- Jeg føler ikke at jeg kan være nedbrutt over skaden, fordi det er noe jeg ikke kan gjøre noe med. Det er mange i verden som har det verre.

Walcott er en av flere sentrale Arsenal-spillere som har vært plaget av skader denne sesongen. Blant andre har Aaron Ramsey og Mesut Özil vært satt ut i perioder.

(NTB)