Walcott og Cazorla forlenget med Arsenal

Walcott får 1,78 millioner kroner i ukeslønn.

FORLENGET: Publikumsfavorittene Santi Cazorla og Theo Walcott har forlenget med Arsenal. Foto: NTB Scanpi
FORLENGET: Publikumsfavorittene Santi Cazorla og Theo Walcott har forlenget med Arsenal. Foto: NTB Scanpi Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Publikumsfavorittene Theo Walcott og Santi Cazorla har begge signert nye avtaler med Arsenal.

Walcott (26) får et solid lønnshopp den kommende sesongen. Lynvingen, som kom til Arsenal i 2006, blir i London-klubben i fire nye år.

Ifølge The Guardian kommer 26-åringen til å tjene utrolige 1,78 millioner kroner i uken. Det gjør ham til en av de best lønnede spillerne i klubben sammen med Mesut Özil og Alexis Sánchez.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

Det er uklart hvor mye spanske Cazorla (30) får i lønn, men det er i hvert fall kjent at han har skrevet under en ny toårskontrakt.

- Vi gleder oss over å ha forlenget kontraktene med Santi og Theo. Begge er klassespillere og er svært viktige for laget, sier manager Arsène Wenger til Arsenals nettside.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer