Walcott spiller sin første kamp på ni måneder

Gjør comeback for U21-laget.

TILBAKE: Her bæres Arsenals Theo Walcott ut på båre etter skaden mot Tottenham i Januar. Nå er det duket for hans første fotballkamp siden skaden. Foto: REUTERS/Dylan Martinez
TILBAKE: Her bæres Arsenals Theo Walcott ut på båre etter skaden mot Tottenham i Januar. Nå er det duket for hans første fotballkamp siden skaden. Foto: REUTERS/Dylan MartinezVis mer

(Dagbladet): Arsenals hurtigtog har vært gjennom et langt skademareritt siden han forlot banen i Arsenals 2-0 seier i FA-cupen mot Tottenham i januar.

Nå begynner han så smått med comebacket sitt, og er i lagoppstillingen foran Arsenals U21-møte mot Blackburn. Det melder Arsenals hjemmeside.

Må bygges opp Arsene Wenger håper nå på at hurtigtoget vinner tilbake tapt selvtillit og styrke.

- Han har vært ute i ni måneder og trenger å finne tilbake rytmen i spillet, og få tilbake selvtilliten som kreves for å gå skikkelig inn i duellene, forteller Wenger.

Theo Walcott forteller at han har brukt skadefraværet til å bygge opp mer muskelmasse.

- Jeg visste hele tiden at rehabiliteringen kom til å ta omtrent ni måneder. Men jeg bestemte meg for at jeg måtte finne glede i det, og brukte tiden på å bygge opp muskler i beina mine.

Takker fansen for støtten Theo Walcott skryter av hjelpen han har fått fra folkene rundt seg i løpet av skadefraværet.

- Alle har vært utrolig snille med meg - Arsenals fysioterapeuter, Arsenal-fansen og selvfølgelig familien min. Alle har jobbet utrolig hardt og har vært veldig støttende.

- Jeg gleder meg bare til å komme meg ut på banen og spille igjen. Om noe, håper jeg på å komme tilbake enda sterkere og enda raskere, forteller Walcott til Arsenals nettside.