Arsenal:

Walcotts første proffkjøp: Armani-dress og Timberland-sko

I sommer var han koblet bort fra Arsenal - mange mente han ikke hadde noe å tilby laget, men Theo Walcott har slått kraftig tilbake mot kritikerne. 

STARTEN: Southampton ga Theo Walcott sin start på proffkarrieren. Foto: NTB Scanpix
STARTEN: Southampton ga Theo Walcott sin start på proffkarrieren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da Theo Walcott slo gjennom i Southampton for ti år siden ble han ansett som et av Englands største talenter siden Wayne Rooney. Han ble fort hentet til Arsenal, og Wenger var full av lovord om unggutten.

Dessverre har Walcott hatt det på nøyaktig samme måte som klubben. Presterer helt OK, men ikke godt nok i forhold til forventningene.

Hans beste Premier League-sesong var i 2012/13, da spilte han i alle kampene og scoret 14 mål. Etter det har det variert veldig for angrepsspilleren. Han har vært mye på benken for London-klubben, men i år har det endret seg.

Walcott har startet alle de sju første kampene og han har allerede scoret tre mål i ligaen. Han scoret også to mål mot Basel i Champions League. Med tanke på at han bare scoret fem mål i Premier League-forrige sesong har han forbedret seg.

FourFourTwo har tatt en kikk i arkivene og fant et intervju med ham fra han var i Southampton.

Dette sa en ung Walcott i et intervju med FourFourTwo tilbake i 2006.

Hva er styrkene dine som spiller?

Mine berøringer, bevisstheten og farten. På skolen løp jeg 100 og 200 metere og før jeg sluttet brøt jeg 100 meter-rekorden med tiden 11.5 sekunder. For Berkshire-skolene var på andre plass over de beste i min aldersgruppe, men det var alltid fotball jeg ville satse på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer