UPOPULÆRT: Etter kampen mot Nord-Irland fikk Gareth Bale og flere av spillerne selskap på banen av barna sine. Det likte ikke Uefa så godt. Foto: NTB Scanpix/Press Eye Ltd/REX/Shutterstock
UPOPULÆRT: Etter kampen mot Nord-Irland fikk Gareth Bale og flere av spillerne selskap på banen av barna sine. Det likte ikke Uefa så godt. Foto: NTB Scanpix/Press Eye Ltd/REX/ShutterstockVis mer

Wales-barna løp inn på banen. Det ble for mye for Uefa

- Dette er inntrenging.

(Dagbladet): Wales-spillerne feiret som man strengt tatt kan forvente etter seieren over EM-favoritt Belgia, og det har de gjort flere ganger så langt i eventyr-mesterskapet.

Etter blant annet seieren over Nord-Irland fikk Gareth Bale og co. også selskap av familie og barn ute på gresset etter kampslutt.

Det reagerer Uefa på.

- De rynker på nesa dessverre, for det regnes som inntrenging på banen, sier Wales' fotballpresident David Griffiths til AP.

- Men dette laget er som en familie, og guttene har vært sammen så lenge, forklarer Griffiths, og ingenting tyder per nå på at Wales vil bli straffet for familigjenforeningene på matta.

Bryllup i fare

Walisernes suksess i mesterskapet har forøvrig allerede skapt litt småtrøbbel for de nevnte familieforholdene, ettersom ingen trodde laget skulle komme så langt.

Joe Ledley skulle i utgangspunktet giftet seg til helga, men det er selvfølgelig i fare dersom Wales skulle overgå seg selv igjen, og slå Portugal i morgendagens semifinale.

- Han booket det for lenge siden så klart, før vi kvalifiserte oss. Det er sånt som skjer, sier Gareth Bale, som trente på egen hånd i går, uten at det bør bekymre fansen altfor mye.

Ikke personlig duell

- Jeg trengte bare en ekstra dag med hvile, jeg følte meg litt stiv, sier Bale, som prøvde å spille ned rivaliseringen med Real Madrid-lagkamerat Cristiano Ronaldo i går.

Dette er en kamp mellom Wales og Portugal, ikke Bale og Ronaldo, lød omkvedet på pressekonferansen, selv om Bale innrømmer at han ikke nødvendigvis er portugiserens nærmeste venn.

- Vi kommer selvfølgelig veldig godt overens i Real Madrid. Utenfor banen vet jeg ikke helt hva han gjør, det er privatlivet hans, sier walisernes store stjerne.

BANESTORMING: Da sluttsignalet i oppgjøret mellom Granada og Real Madrid, stormet en rekke unge fans banen. De ønsket å møte sine Real-helter. Vis mer