Walker raser mot Graham

Tottenham-keeper Ian Walker har slitt benken for London-klubben denne sesongen. Før helga fikk Walker innvilget sitt ønske om å bli plassert på transferlista av Tottenham. Nå raser han mot manager George Graham. Les de siste ryktene fra engelsk fotball.

London-klubben gikk motvillig med på å innfri Walkers ønske. Nå retter Walker kraftig skyts mot manager George Graham.

- Måten alt har vært på er elendig. Jeg har vært gjennom en periode der jeg har vært sint og nedfor, sier Walker til avisa The Mirror, ifølge Sky Sports

Ian Walker har mistet plassen som førstekeeper til Neil Sullivan som kom til Tottenham fra Wimbledon i sommer. Nå har Walker mistet tålmodigheten, og ønsker seg til en annen klubb.

- Hvis noen ikke kan fortelle deg rett ut hvorfor du ikke spiller, og du leser det i avisa, blir du ikke fornøyd. Det var det som hendte med meg første kamp denne sesongen. Jeg hadde ventet mer enn dette fra manageren, sier Walker.

Ian Walker har vært inn, og ut som førstekeeper de siste åra. Først var han klubbens andre valg bak Erik Thorstvedt. Etter en god periode som førstekeeper overtok en annen nordmann, Espen Baardsen, keeperplassen i Tottenham. Walker kapret plassen tilbake og beholdt den helt til Neil Sullivan kom til White Hart Lane i sommer.

- Manageren ba meg bare å fortsette å stå på for å komme meg inn på laget, men jeg har gjort det og vært inn og ut av førstelaget i årevis.

MARK BOSNICH er tilbake i Manchester United-troppen Bosnich har vært Alex Fergusons tredjevalg denne sesongen, men til Champions League-oppgjøret mot Dinamo Kiev er Bosnich andrekeeper bak Raimond Van der Gouw. Fabien Barthez sliter med en ryggskade og er uaktuell til den andre kampen i Champions League.

DARREN ANDERTON nærmer seg skadecomeback for Tottenham. Anderton ser ut til å komme raskere tilbake fra skade enn først ventet. Tottenham-spilleren pådro seg en lyskeskade i kampen mot Everton og var ventet å være ute i fire uker.

GIANLUCA VIALLI og Frank Lebouef skal ha hatt en kraftig krangel på Chelseas treningsfelt bare timer før Vialli fikk sparken. En talsmann for Chelsea sier til TEAMTALK at krangelen startet på treningsfeltet og fortsatte på vei mot garderobene. Fire spillere inkludert Dennis wise skal ha støttet Vialli, resten sto bak Lebouef.

PETER REID, Sunderland-manageren, har hentet Torquay-spiss Tony Bedeau til en ukes treningsopphold. 21-åringen scoret 17 mål i tredje division sist sesong.

CLAUDIO RANIERI har sin første arbeidsdag som Chelsea-manager i dag.