Walker vil bort fra Tottenham

Tottenham-keeper Ian Walker har bedt om å bli satt på London-klubbens transferliste. Tottenham har motvillig gått med på Walkers ønske.

Ian Walker har mistet plassen som førstekeeper til Neil Sullivan som kom til Tottenham fra Wimbledon i sommer. Walker har tidligere stått i mål for det engelske landslaget, men har nå mistet tålmodigheten, og ønsker seg bort fra Tottenham.

- Vi har motvillig godt med på Ian Walkers forespørsel. Vi har forståelse for hans frustrasjon for manglende sjanser for førstelagsspill, sier Tottenham-direktør David Pleat til Sky Sports.

Ian Walker har vært i tilsvarende situasjon en gang før. Den gang var det en nordmann som tok fra han plassen i Tottenham-målet.

- Det er vanskelig for han, men man er nødt til å være tålmodig. Situasjonen var lignende for to år siden da Espen Baardsen erstattet han, men Walker kom tilbake og har gjort det bra siden. Ian var i storform forrige sesong, og med Neil Sullivan i klubben har konkurransen om keeperplassen økt. Vi har to keepere som holder høy klasse, nå har vi kanskje blitt ofre for det, sier Pleat.

<B>TRANSFER</B> Tottenham-keeper Ian Walker vil bort fra klubben