Wallace reddet FFK på overtid av overtiden

Lillebror Sarpsborg yppet seg igjen.

STANGET INN UTLIKNINGEN: Dommeren hadde opprinnelig lagt til tre minutter, men klokka viste tre minutter og 40 sekunder på overtid da Wallace raget høyt på en corner og reddet noe av æren for Fredrikstad. 
Foto:  Linn Cathrin Olsen  / SCANPIX
STANGET INN UTLIKNINGEN: Dommeren hadde opprinnelig lagt til tre minutter, men klokka viste tre minutter og 40 sekunder på overtid da Wallace raget høyt på en corner og reddet noe av æren for Fredrikstad. Foto: Linn Cathrin Olsen / SCANPIXVis mer

||| Fredrikstad så ut til å gå på en ny smell mot Sarpsborg, men Wallace Fernando Pereira reddet ett poeng på overtid for vertene i søndagens lokaloppgjør i 1. divisjon.

FFK hadde tapt sine to siste kamper mot sarpingene og var ute etter revansj søndag. I fjor ble det daværende eliteserielaget ydmyket av de blåhvite på hjemmebane og sendt ned til 1. divisjon etter 0-2-tap i opprykkskvalifiseringen. Da lagene møttes i igjen i vår, endte det med nok en Sarpsborg-seier (3-0).

«Slaget om Østfold» så lenge ut til å ende målløst, men tre minutter før full tid sendte Michael Trulsen gjestene i føringen. Innbytteren ble spilt gjennom av Tom Erik Breive og satte ballen forbi keeper Jon Masalin.

Da var frustrasjonen stor hos FFK-spillerne, og like etter ble Celso Borges sendt tidlig i dusjen med sitt annet gule kort.

Men gleden ble kortvarig for Sarpsborg. På overtid nikket Wallace Fernando Pereira inn utligningen for Fredrikstad - til stor lettelse for hjemmefansen.

(NTB)