Walltin blir Brann-spiller uansett

Joachim Walltin er ønsket til Brann allerede denne uka. - Jeg tror jeg blir Brann-spiller uansett. Enten denne uka eller etter sesongen, sier Walltin til Dagbladet.no.

Vålerenga har mottatt tilbud på Walltin fra Brann. Men Oslo-klubben er ikke villig til å gi slipp på Walltin før sesongslutt uten å få en spiller i retur fra Brann.

- Det er riktig. De har spurt oss om det er en mulighet for å få til det. Vi skal ta det opp internt, sier sportslig leder i Brann, Arne Møller til Dagbladet.no.

Møller vil ikke si hvilken spiller Vålerenga ønsker, men bekrefter at det er en offensiv spillertype.

Sportslig leder i VIF, Jostein Johannessen regner med at det blir tatt en avgjørelse i løpet av dagen.

- Vi snakket med Brann i går, og kommer til å fortsette idag, sier Johannessen.

Vil spille midtbane

En av hovedgrunnene til at Walltin ønsker seg til Brann er muligheten for å få spille på den plassen han trives best: Som indreløper på midtbanen.

- I Vålerenga spiller jeg for det meste back. Det trives jeg ikke så godt med. Jeg vil spille på midtbanen. Tabellsituasjonen til Vålerenga har ingenting med at jeg vil bort, sier Walltin til Dagbladet.no.

Kan miste Ødegaard

Jon Eirik Ødegaard er i forhandlinger med Vålerenga angående ny kontrakt, men også Start og Moss frister Ødegaard.

- Moss og Start lokker med mer spilletid. Det gjør Vålerenga også, men foreløpig har jeg ikke fått spille så mye som jeg ønsker. Jeg har bare startet ni seriekamper, og en cup-kamp hittil denne sesongen, sier Ødegaard som ikke stresser med å ta en avgjørelse.

- Det viktigste nå er å sikre Tippeliga-plassen med Vålerenga, sier Ødegaard.

thomas.kristensen@dagbladet.no

TIL BRANN: Joachim Walltin (til høyre).