Walstad banket bulgarer

EM-kamp mot brite neste.

Reidar Walstad hadde små problemer med å vinne en overlegen 3-0 seier over bulgareren Yordan Vasiliev i en firerunders kamp i Karlstad fredag kveld.

- Det var enveiskjøring i tre runder av denne kampen, og jeg må absolutt si at den boksingen Reidar presterte var godkjent, sa pappa og manager Robert Walstad til NTB.

Bulgareren var ingen stor bokser, men han hadde vært «i krigen før» som Robert Walstad uttrykte det.

Reidar Walstad var flere ganger nær ved å avgjøre det hele etter sugne kroppstreffere, men Vasiliev klarte seg.

- Bulgareren ble truffet av en knallhard venstre hook til levra i tredje runde, men selv om han nærmest var tvekroket, klarte han seg også gjennom den smellen, sa Robert Walstad.

Treningsøkt til EM-kamp

Han la til at han var glad sønnen fikk fire runder, for Team-Walstad tok kampen som ei hard treningsøkt.

Nå blir det trening og sparring hjemme i Norge før en eventuell EM-kamp mot briten Rendall Monroe seinere i høst.

 EM-KAMP NESTE?  Reidar Walstad fikk lett match i ringen i Karlstad ferdag. Nå satser trønderen på EM-kamp i løpet av høsten. Arkivfoto: LEHTIKUVA/SCANPIX.
EM-KAMP NESTE? Reidar Walstad fikk lett match i ringen i Karlstad ferdag. Nå satser trønderen på EM-kamp i løpet av høsten. Arkivfoto: LEHTIKUVA/SCANPIX. Vis mer

- Jeg tror det kan bli kontraktsforhandlinger om en slik EM-kamp ganske snart, og for oss vil det bety mye hvis vi kan få NRK eller TV 2 på banen. Reidar er i alle fall klar til kamp om EM-tittelen igjen, sa Robert Walstad til NTB.