Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Waltrip til Molde

Sundgot neste mann inn?

Molde styrket torsdag stallen med Brian Waltrip. Amerikaneren ankommer fra Sogndal.

Han har signert toårskontrakt med MFK.

- Vi har fått på plass en avtale som klubben er veldig godt fornøyd med, og som sikrer oss et fleksibelt alternativ på topp. Brian kan spille både på høyre-, og venstresiden i tillegg til midtspiss, sier sportsdirektør Tarje Nordstrand Jacobsen til rbnett.no.

Molde håper å få Waltrip klar til seriestarten, men må få på plass arbeids- og oppholdstillatelse for den tidligere Sandefjord-spilleren.

- Vi må søke om arbeids- og oppholdstillatelse siden han er amerikaner, men det skal i utgangspunktet ikke være et problem. Han kan uansett spille treningskampene for oss, sier Nordstrand Jacobsen.

Molde jobber videre med å hente Arild Sundgot fra Lillestrøm.

- Arild Sundgot er fremdeles en spiller vi vil ha. Vi har fått tillatelse til å snakke med spilleren, og kommer til å ta initiativ til det de nærmeste dagene, sier Nordstrand Jacobsen til Romsdals Budstikke.

(NTB)

PÅ SAMME LAG: Amerikaneren Brian Waltrip (t.v.) blir lagkamerat med Daniel Berg Hestad i Molde om de nødvendige tillatelsene faller på plass. Foto: Scanpix
PÅ SAMME LAG: Amerikaneren Brian Waltrip (t.v.) blir lagkamerat med Daniel Berg Hestad i Molde om de nødvendige tillatelsene faller på plass. Foto: Scanpix Vis mer
STERKT ØNSKET: Molde har fått tillatelse av Lillestrøm til å prate med Arild Sundgot om en overgang til rosenes by.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media