Waltrip til Molde

Sundgot neste mann inn?

Molde styrket torsdag stallen med Brian Waltrip. Amerikaneren ankommer fra Sogndal.

Han har signert toårskontrakt med MFK.

- Vi har fått på plass en avtale som klubben er veldig godt fornøyd med, og som sikrer oss et fleksibelt alternativ på topp. Brian kan spille både på høyre-, og venstresiden i tillegg til midtspiss, sier sportsdirektør Tarje Nordstrand Jacobsen til rbnett.no.

Molde håper å få Waltrip klar til seriestarten, men må få på plass arbeids- og oppholdstillatelse for den tidligere Sandefjord-spilleren.

- Vi må søke om arbeids- og oppholdstillatelse siden han er amerikaner, men det skal i utgangspunktet ikke være et problem. Han kan uansett spille treningskampene for oss, sier Nordstrand Jacobsen.

Molde jobber videre med å hente Arild Sundgot fra Lillestrøm.

- Arild Sundgot er fremdeles en spiller vi vil ha. Vi har fått tillatelse til å snakke med spilleren, og kommer til å ta initiativ til det de nærmeste dagene, sier Nordstrand Jacobsen til Romsdals Budstikke.

(NTB)

PÅ SAMME LAG: Amerikaneren Brian Waltrip (t.v.) blir lagkamerat med Daniel Berg Hestad i Molde om de nødvendige tillatelsene faller på plass. Foto: Scanpix
PÅ SAMME LAG: Amerikaneren Brian Waltrip (t.v.) blir lagkamerat med Daniel Berg Hestad i Molde om de nødvendige tillatelsene faller på plass. Foto: Scanpix Vis mer
STERKT ØNSKET: Molde har fått tillatelse av Lillestrøm til å prate med Arild Sundgot om en overgang til rosenes by.