Wanda (29) i sentrum for fotballens største trekantdrama

- Jeg ville hilse. Jeg er høflig, sier Inter-stjerna Mauro Icardi.

(Dagbladet): Argentinerne Maxi Lopez (32) og Mauro Icardi (23) er innblandet i det som trolig er fotballen mest omtalte trekantdrama. Torino-spiller Lopez og Inter-spiller Icardi tok ikke hverandre i hånda før lagene møttes i Serie A i går kveld - et opptrinn som føyer seg inn i rekken av spesielle episoder mellom de to.

- Dessverre kan sånt skje. Det handler om intoleranse fra enkelte personer. Jeg ville hilse. Jeg er høflig, sier Icardi, ifølge Football Italia.

Tok kona Bakgrunnen for uvennskapet: Kvinnen Wanda Nara (29), som nå har tatt etternavnet Icardi. Wanda er en kjent tv-personlighet fra Argentina og har jobbet som modell. I 2011 forlot hun hjemlandet og flyttet til Italia og ektemannen Maxi Lopez.

Wanda Nara giftet seg med Maxi Lopez tilbake i 2005, men ekteskapet var over i 2013. Drøye ett år seinere giftet hun seg med Icardi.

Maxi Lopez og Mauro Icardi var tidligere lagkamerater og venner i den italienske klubben Sampdoria. Men vennskapet tok en brå vending da Icardi plutselig innledet et forhold til Wanda - og han uttrykte flere ganger offentlig sin begeistring for kameratens kone.

Icardi nølte ikke da ekteskapet mellom Lopez og Nara skrantet mot slutten av 2013. Lopez og Nara har tre sønner sammen.

Misnøye Nå er Wanda Nara og Icardi gift, og har fått en datter sammen.

Icardi har i seinere tid også tatovert navnene til Lopez' barn på overarmen, samtidig som familiebilder hyppig blir publisert i sosiale medier av ekteparet Icardi.

- Jeg kan forstå at han, som er en offentlig person, publiserer bilder. Men jeg er ikke komfortabel med at barna mine er med på disse bildene, sa Lopez i 2014, ifølge AFP.

- Barna er styrken min. Og de vet at jeg vil gjøre alt for å beskytte dem, fordi de betyr alt for meg, sa han videre.

Da Sampdoria og Inter møttes i 2014, hilset spillerne heller ikke på hverandre. Flere store aviser, blant annet Guardian, døpte oppgjøret Wanda-derby.

Og i 2016 fortsetter striden mellom fotballstjernene. Torino vant forøvrig 2-1 mot Inter i går kveld. Mauro Icardi scoret Inters mål.

SINT: Maxi Lopez. Foto: Nicolò Campo / Pacific Press
SINT: Maxi Lopez. Foto: Nicolò Campo / Pacific Press Vis mer
TOK KONA TIL LAGKAMERAT: Mauro Icardi. Foto: Nicolo Campo/Pacific Press/ABACAPRESS.COM
TOK KONA TIL LAGKAMERAT: Mauro Icardi. Foto: Nicolo Campo/Pacific Press/ABACAPRESS.COM Vis mer
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen! Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukas viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag.