Karsten Warholm

Warholm freser: - Det er bullshit!

Mye er blitt sagt og skrevet om superskoene til Karsten Warholm (25) og amerikanske Rai Benjamin (24) i forkant av superduellen.

SKODEBATTEN: Mye har blitt sagt og skrevet om skoene til amerikanske Rai Benjamin i forkant av løpet mot Karsten Warholm. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SKODEBATTEN: Mye har blitt sagt og skrevet om skoene til amerikanske Rai Benjamin i forkant av løpet mot Karsten Warholm. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

TOKYO/OSLO (Dagbladet): Karsten Warholm suste inn til OL-gull på 400 meter hekk, og satte ny verdensrekord på tiden 45.94. Like etter fulgte amerikanske Rai Benjamin på tida 46.17.

De to knuste dermed Warholms rekord, satt i Oslo, fra tidligere i sommer. Den gang stoppet uret på 46.70.

Flere har pekt på at teknologien som ligger i banen, så vel som i skoene til både Warholm og Benjamin nå gjør det mulig å suse inn til rekordtider på jevnlig basis.

- Bullshit!

Til Dagbladet uttalte Warholm etter rekordløpet at selv om han også benytter seg av nyere teknologi med sine Puma-sko, så har det vært viktig å ikke overdrive.

- Jeg kan ikke si så mye om banen, men det jeg kan si om skoene er at vi har forsøkt å lage så kredible skoe som mulig. Ja, det er en karbonplate i skoene, men vi har gjort det på den måten jeg vil, sa Warholm etter løpet.

- Selvsagt så kommer teknologien alltid til å være der, men jeg vil holde det nede på et nivå der man kan sammenlikne resultater. Det er viktig.

Dagbladet har kontaktet Nikes presseavdeling for tilsvar til Warholms uttalelser. De har så langt ikke besvart henvendelsene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer