Warholm-konkurrent avslører dramatisk skade

Det var langt fra sikkert at Rai Benjamin skulle stille fra start på 400 meter hekk.

TOK SØLV: Rai Benjamin tok sølv på 400 meter hekk bak Karsten Warholm og foran konkurrent Abderrahman Samba. Foto: NTB Scanpix
TOK SØLV: Rai Benjamin tok sølv på 400 meter hekk bak Karsten Warholm og foran konkurrent Abderrahman Samba. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OSLO/DOHA (Dagbladet): Rai Benjamin ble før 400 meter hekk regnet som en av Karsten Warholms store konkurrenter sammen med Abderrahman Samba.

Men til tross for at Benjamin leverte et godt løp og tok sølv, så avslører han dramatikk i kulissene. Det var nemlig ikke en selvfølge at amerikaneren skulle stille fra startstreken i finalen i Doha.

- Jeg har hatt en smell i hælen. Det er en ganske stor smell også. Jeg har brukt beskyttelse på hælen de siste dagene, sier Benjamin til Dagbladet.

Gikk på krykker

Men han løp altså inn på tiden 47.66, like bak Warholm med 47.42. Han oppsummerer løpet sitt som «slurvete» fra seg selv. Men han poengterer at han er stort sett fornøyd med å bare kunne stille.

- Jeg har trent i fire-fem uker inn mot dette, og det endte med resultatet i dag. Jeg gikk på krykker bare noen dager før, og jeg kunne egentlig ikke gå. Jeg var ikke klar for å løpe før de tre-fire siste dagene før finalen, avslører Benjamin, som sier at han og trenerne måtte gå noen runder før den endelige beslutningen ble tatt.

- Det har vært veldig tøft de siste ukene, men det endte i sølv likevel, sier 22-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer