Friidretts-VM 2019:

Warholm-konkurrent raser etter tomme tribuner

- Utøverne fortjener bedre.

FLERE FOTOGRAFER ENN TILSKUERE: Karsten Warholm tok like gjerne snarveien over gressmatta da ha løp æresrunden i Doha i går. Stadion var tom. Foto: Jessica Gow/TT / NTB Scanpix
FLERE FOTOGRAFER ENN TILSKUERE: Karsten Warholm tok like gjerne snarveien over gressmatta da ha løp æresrunden i Doha i går. Stadion var tom. Foto: Jessica Gow/TT / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

DOHA (Dagbladet): De oppsiktsvekkende tomme tribunene i Qatar ble mandag forsøkt forklart av en anonym talsmann for arrangøren med sene tidspunkter, politisk boikott av Qatar i regionen og at arbeidsuka startet.

Selv ikke det anonyme PR-maskineriet klarer å skjule at dette kontroversielle friidretts-mesterskapet er en publikumsmessig katastrofe.

I går kveld løp Karsten Warholm æresrunden på et mer eller mindre tomt stadion. Eller foran mer enn 40 000 tomme seter.

- Jeg er vant til å snakke med meg selv, så det var greit, sa Warhom på pressekonferansen i går kveld da han ble spurt om den ensomme æresrunden.

Takket alle nordmenn

På et tidspunkt kuttet Warholm svingen på stadion, og gikk tvers over gresset til en gjeng nordmenn som sto igjen på motsatt side og hoiet.

- Det var faktisk noen nordmenn der, så jeg bestemte meg for å gå og si hei til alle nordmennene som har reist helt til Qatar. Men selvsagt, det var noe annet da vi var i London og det var 60 000 mennesker på tribunen. Det må jeg bare være ærlig på. Samtidig, med gullet rundt halsen, kunne det ikke brydd meg mindre, jeg hadde strakt henda i været om det ikke hadde vært en sjel der, fortsatte han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer