Warholm med klart svar på rivalens utspill

- Forskjellen er verdensrekord.

KLAR FOR SUPERDUELL: Karsten Warholm skal kaste glans over 400 meter hekk i OL. Foto: CLEMENT MAHOUDEAU / AFP / NTB
KLAR FOR SUPERDUELL: Karsten Warholm skal kaste glans over 400 meter hekk i OL. Foto: CLEMENT MAHOUDEAU / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

TOKYO (Dagbladet): Karsten Warholm (25) må tåle å ha det største favorittstempelet av norske OL-utøvere i Tokyo.

Warholm har ikke blitt slått på OL-distansen 400 meter hekk siden han ble nummer tre i kontinentalcupen i tsjekkiske Ostrava 8. september 2018. Siden har det blitt 17 strake seire.

Onsdag møtte 25-åringen norsk presse digitalt sammen med lagkamerat Amalie Iuel (27) og trener Leif Olav Alnes (64) fra byen Fukuoka.

Før 2019-VM i Doha snakket «alle» om duellen mot duoen Abderrahman Samba og Rai Benjamin. Nå snakkes det i hovedsak om duellen mot sistnevnte, etter at han var nære å slå verdensrekorden til Kevin Young - like før Warholm slo den på hjemmebane like etter.

Benjamin, som løp 46,83, fikk for noen dager siden spørsmål om verdensrekorden (46,70) på en pressekonferanse i regi av Det internasjonale friidrettsforbundet.

- Jeg vet at han (Warholm, journ.anm.) tok verdensrekorden, men jeg føler at 46,7 og 46,8 ikke er så stor forskjell. I uttaket prøvde jeg ikke å slå verdensrekorden. Målet var å komme med på laget, uttalte Benjamin, som dermed antydet at han ikke tok i maks.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer