Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Warner avviser beskyldninger rundt fotball-VM i 2006

- Jeg har sagt det tusen ganger.

 NEI; NEI; NEI;  Sier Jack Warner. Foto: NTB Scanpix
NEI; NEI; NEI; Sier Jack Warner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den tidligere FIFA-toppen Jack Warner nekter for å ha gjort noe galt i forbindelse med tildelingen av fotball-VM 2006 til Tyskland.

Hans navn er nevnt i dokument som har dukket opp i den pågående etterforskningen om bestikkelser i forbindelse med tildelingen av mesterskaper til tyskerne.

- Jeg har aldri hatt noen avtale av noe slag med noen som har hatt med Tysklands VM å gjøre, skrev Warner i en epost til den tyske TV-stasjonen Sport1.

- Jeg har sagt det tusen ganger at jeg ikke vil snakke med eller skrive til noen om mitt 30 år lange opphold i FIFA. Heller ikke har jeg noen intensjoner om bli med i det internasjonale mediesirkuset, som har som eneste hensikt å nedverdige og rakke ned på personer, skrev han videre.

Den tidligere presidenten i det nord- og mellomamerikanske og karibiske fotballforbundet (CONCACAF) er utestengt på livstid fra FIFA.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media