<strong> AMBULANSE OG FEST:</strong>  Jack Warner, en av de siktede i Fifa-saken ble hentet med ambulanse i varekten. Senere samme dag ble han avbildet her, på en tilstelning for opposisjon i landet. Foto: NTB SCANPIX/REUTERS/Andrea de Silva
AMBULANSE OG FEST: Jack Warner, en av de siktede i Fifa-saken ble hentet med ambulanse i varekten. Senere samme dag ble han avbildet her, på en tilstelning for opposisjon i landet. Foto: NTB SCANPIX/REUTERS/Andrea de Silva Vis mer

Warner forlot varetekten i ambulanse - avbildet på fest samme dag

Fifa-siktede hevder han syk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I ettermiddag skal det mye omtalte presidentvalget i Fifa avholdes.

Etter at FBI i samråd med sveitsiske myndigheter gikk til aksjon mot flere Fifa-topper grytidlig onsdag morgen, har det vært fullstendig kaos i Zürich, hvor Fifa-kongressen finner sted.

I alt er 14 personer siktet for svindel, bestikkelser og hvitvasking av penger.

Hentet i ambulanse Jack Warner satt i en lengre periode som visepresident under Blatter, og har blitt omtalt som gjennomkorrupt av Telegraph og Times. I 2010 formidlet han flere hundre VM-billetter til den norske svartebørsen.

Warner er en av de 14 siktede og ble onsdag pågrepet av myndighetene i Trinidad og Tobago. I går ble han plukket opp av en ambulanse i varekten, etter å ha blitt innvilget kausjon, rapporterer lokale medier ifølge Daily Mail.

Senere på kvelden ble han avbildet på en tilstelning for opposisjonspartiene i landet, hvor Warner har medvirket. Utifra bildene å dømme, virker Warner å være frisk med en Hawaii-krans rundt nakken.

Warner hevder på sin side at han var for syk til å være i varetekt, skriver Telegraph.

Arrestordre Mens Warner har vært innom varetekten, er det en trio blant de siktede som ikke har meldt seg. Alejandro Burzaco, Mariano Jinkis og Hugo Jinkis. Den argentinske trioen har aldri vært medlem i Fifa, men er siktet på bakgrunn av nøkkelroller knyttet tett til organisasjonen.

En dommer i Buenos Aires har nå utstedt en arrestordre på de tre, melder Sky Sports.

Alle er tre siktet for å ha bestukket tjenestemenn for å sikre seg tv- og markedsføringsrettigheter for kontinentale turneringer.

I går ble det bekreftet at Jeffrey Webb er ferdig som sjef i CONCACAF (Det nord- og mellomamerikanske fotballforbundet). Alfredo Hawit rykker opp fra sin rolle som visepresident og tar over etter Webb.

- Samtidig som er vi dypt skuffet over mistankene som har kommet fram, så har CONCACAF blitt utsatt for bedrageri, sier Alfredo Hawit ifølge The Score, skriver Expressen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer