Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Warren har scoret 49 mål for Winchester City i år. Nå håper han å bli en ny Jamie Vardy

- Jeg har ambisjoner.

BEST I ENGLAND: Ingen har scoret flere mål enn Warren Bentley i de åtte øverste divisjonene i England. Foto: Winchester City FC
BEST I ENGLAND: Ingen har scoret flere mål enn Warren Bentley i de åtte øverste divisjonene i England. Foto: Winchester City FC Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er snart fire år siden Leicesters stjerneskudd Jamie Vardy ble kjøpt fra non-league-klubben Fleetwood Town for en million pund. Samtidig begynte eventyret som i disse dager forteller om 19 mål i Premier League og landslagsmål for England mot både Tyskland og Nederland denne uka. 

Men i Winchester City løper det en annen brennheit målscorer rundt i non-league og håper på samme kometkarriere. 

Warren Bentley, som ifølge BBC spilte for Southamptons ungdomsakademi sammen med Gareth Bale, Adam Lallana og Theo Walcott, er nemlig balløyas hyppigste målscorer i Englands åtte øverste divisjoner denne sesongen. 

Bentley har scoret 49 ganger for Winchester og jager opprykk fra Division One South and West, der de akkurat nå ligger på fjerdeplass på tabellen

For i motsetning til Bale og Lallana, fikk ikke Bentley proffkontrakt etter akademitilværelsen i Southampton, og begynte i stedet på lærerutdanning. Nå jobber han som gymlærer mens han banker inn mål for Winchester på fritida. 

- Jeg er godt fornøyd med å spille non-league-fotball, men som enhver annen gutt drømmer jeg om å bli proff, sier Bentley til BBC, og avslører overfor den britiske kringkasteren at han er mer enn klar over Vardys vei til toppen. 

Derfor håper han at de 49 målene på 36 kamper, mer enn halvparten av mestscorende Winchesters mål denne sesongen, skal få en eller annen profesjonell klubb til å gi ham en sjanse. 

- Jeg er ambisiøs, og hvis muligheten dukker opp i sommer kommer jeg sannsynligvis til å prøve meg, sier Bentley til BBC. 

Hele Norges coronakart