2-2 I KAMPER:  Klay Thompson og Golden State Warriors utliknet NBA-finalen i går. Nå står det 2-2 i kamper. Foto: Ronald Martinez/Getty Images/AFP/NTB Scanpix.
2-2 I KAMPER: Klay Thompson og Golden State Warriors utliknet NBA-finalen i går. Nå står det 2-2 i kamper. Foto: Ronald Martinez/Getty Images/AFP/NTB Scanpix.Vis mer

Warriors utlignet i NBA-finalen

2-2 i kamper.

Golden State Warriors var torsdag tilbake på vinnersporet etter to strake tap. Med 103-82-seier over Cleveland Cavaliers utlignet de til 2-2 i kamper i NBA-finalen.

Etter to strake tap mot Cavaliers og LeBron James, fant Warriors tilbake til seiersmelodien i Cleveland. Årets spiller i NBA, Stephen Curry, ble sammen med Andre Iguodala mestscorende med 22 poeng.

- Vi ønsket å sette opp tempo, og det klarte vi. Det er vanskelig å holde følge med oss da, sa Iguodala etter kampen.

Med seieren unngikk de å tape tre kamper på rad for første gang denne sesongen.

LeBron James scoret 20 poeng for vertene, men for hans del var dramatikken størst da han pådro seg et kutt i hodet i et sammenstøt med et fotokamera.

Det ble blikkstille på tribunene, men desto større jubel da NBA-finalens beste spiller så langt kom seg på beina og fullførte kampen. Fra før har Cavaliers viktige spilleren som Kyrie Irving og Kevin Love ute med skade.

Neste kamp spilles søndag på Warriors' hjemmebane i Oakland. Deretter møtes lagene i Cleveland igjen, før de vender tilbake til Oakland i en eventuell sjuende og siste finale.

(NTB)