Watford-manager fikk sparken etter åtte (!) dager

Ansetter sesongens fjerde manager.

 HVA HET MANAGEREN IGJEN?:  Det kan ikke være helt enkelt for Watford-supporterne å huske hvem de skal være sure på. Klubben har nettopp ansatt sesongens fjerde manager. Foto: NTB Scanpix
HVA HET MANAGEREN IGJEN?: Det kan ikke være helt enkelt for Watford-supporterne å huske hvem de skal være sure på. Klubben har nettopp ansatt sesongens fjerde manager. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Billy McKinlays tid som manager i Watford ble svært kortvarig.

Han fikk sitte i åtte dager og lede to kamper. På de to kampene røsket manageren med seg fire poeng, og sikret at Watford ligger på tredjeplass i Championship.

Absurd nok oppdager klubbeier Gino Pozzo at den tidligere Chelsea-spilleren Slavisa Jokanovic var ledig på markedet, og da nølte han ikke. Jokanovic har vunnet ligagull både med Partizan og det thailandske laget Muangthong United.

McKinlay ble bedt om å gå, inn kom Jokanovic. Åtte dager, altså.

Beste på sikt - Vi må alltid jobbe for det som er best for klubben på lang sikt. Vi kan ikke gjøre noen kompromisser - uansett, sier Pozzo til Watfords hjemmeside.

- Jokanovic er en vinnerskalle og blir en viktig brikke hvis vi skal oppnå den suksessen vi alle strever etter, sier Pozzo.

Så gjenstår det å se hvordan McKinlay responderer.

Manager-bonanza Tross en god start på sesongen (3. plass på tabellen med 21 poeng etter elleve kamper), blir serberen Watfords fjerde manager denne sesongen.

Den første, Giuseppe Sannino,  gikk av i august.  Etterfølgeren Oscar Garcia ble syk i slutten av september, og måtte trekke seg.

Dermed fikk McKinlay æren av å lede laget i åtte dager før Jokanovic tok over i dag.