Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wathne får ikke fortsette i TV 2 etter at han fyller 67

- Ingen konflikt.

FÅR IKKE FORTSETTE: Davy Wathne runder pensjonsalderen på 67 år 1. januar 2017, og da får han ikke fortsette i TV 2.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
FÅR IKKE FORTSETTE: Davy Wathne runder pensjonsalderen på 67 år 1. januar 2017, og da får han ikke fortsette i TV 2. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Davy Wathne runder pensjonsalderen på 67 år 1. januar 2017, og da får han ikke fortsette i TV 2. Den profilerte bergenseren spurte om det var mulig å fortsette, men fikk nei. Det melder VG.

Wathne selv er overfor avisa klar på at det ikke foreligger noen konflikt mellom ham og TV 2.

- Jeg er ikke rasende, og jeg er ikke fornærmet. Dette er ingen konflikt. TV 2 har en policy om at du må slutte når du er 67 år, og det gjelder meg på samme måte som alle andre, sier Wathne.

Wathne har vært i TV 2 siden oppstarten, og ledet i helgen sendingene fra Vasaloppet. I tillegg er han kanalens mest profilerte sportsanker.

TV 2s HR-direktør Ann Kristin Søreid bekrefter at det er uaktuelt for kanalen å holde på ansatte etter de har passert 67, da det er kanalens policy. Samtidig sier hun at det ikke er mulig å gjøre unntak for en så profilert medarbeider.

- Nei. Men vi få se om det blir nye pensjonsregler. Inntil videre er 67 år grensen i TV 2, sier hun til VG.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!