NY SEIER: Franskmannen Benoit Paire var som ventet, ingen stor utfordring for sveitseren Stanislas Wawrinka. Det ble sveitseren som gikk til topps i ATP-turneringen i Tokyo. Foto: REUTERS/Thomas Peter
NY SEIER: Franskmannen Benoit Paire var som ventet, ingen stor utfordring for sveitseren Stanislas Wawrinka. Det ble sveitseren som gikk til topps i ATP-turneringen i Tokyo. Foto: REUTERS/Thomas PeterVis mer

Wawrinka tok sin fjerde seier for året

I Tokyo.

Franskmannen Benoit Paire var som ventet, ingen stor utfordring for sveitseren Stanislas Wawrinka. Det ble sveitseren som gikk til topps i ATP-turneringen i Tokyo.

Wawrinka vant sin fjerde tittel på tennisbanen i år med 6-2, 6-4 over Paire. Han brukte ikke mer enn 65 minutter på å knuse en av sine beste venner i tennissirkuset. Sveitseren gikk på banen med et klart mål om å vinne og han spilte nådeløst.

Seieren var suveren. Pairs som har vunnet to og tapt fem møter mot Wawrinka hadde ingen muligheter til å true sveitseren, som har vunnet alle de fire finalene han har spilt seg fram til denne sesongen.

Dette var også den første sveitsiske seieren i Tokyo siden Roger Federer gikk til topps i denne turneringen i 2006.

(NTB)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram