Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wawrinka tok sin fjerde seier for året

I Tokyo.

NY SEIER: Franskmannen Benoit Paire var som ventet, ingen stor utfordring for sveitseren Stanislas Wawrinka. Det ble sveitseren som gikk til topps i ATP-turneringen i Tokyo. Foto: REUTERS/Thomas Peter
NY SEIER: Franskmannen Benoit Paire var som ventet, ingen stor utfordring for sveitseren Stanislas Wawrinka. Det ble sveitseren som gikk til topps i ATP-turneringen i Tokyo. Foto: REUTERS/Thomas Peter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Franskmannen Benoit Paire var som ventet, ingen stor utfordring for sveitseren Stanislas Wawrinka. Det ble sveitseren som gikk til topps i ATP-turneringen i Tokyo.

Wawrinka vant sin fjerde tittel på tennisbanen i år med 6-2, 6-4 over Paire. Han brukte ikke mer enn 65 minutter på å knuse en av sine beste venner i tennissirkuset. Sveitseren gikk på banen med et klart mål om å vinne og han spilte nådeløst.

Seieren var suveren. Pairs som har vunnet to og tapt fem møter mot Wawrinka hadde ingen muligheter til å true sveitseren, som har vunnet alle de fire finalene han har spilt seg fram til denne sesongen.

Dette var også den første sveitsiske seieren i Tokyo siden Roger Federer gikk til topps i denne turneringen i 2006.

(NTB)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!