Wayne Bridge skifter beite

Fra Chelsea til Fulham.

(Dagbladet.no:) Chelsea-forsvarer Wayne Bridge går til Fulham på lån ut sesongen, men trenger ikke å bevege seg så langt.

Bridge trenger ikke engang å krysse Themsen for å komme seg fra Chelsea-stadion Stamford Bridge til sin nye hjemmebane Craven Cottage.

- De neste månedene blir utrolig viktige for meg, siden jeg veldig gjerne vil være med i landslagssjefens VM-planer. Jeg vil spille førstelagsfotball, sier Bridge ifølge nyhetsbyrået AP.


VM-alternativ
Wayne Bridge kom til Chelsea sommeren 2003, og scoret blant annet vinnermålet i Champions League-kvartfinalen mot Arsenal i debutsesongen.

Skulle Ashley Cole slite med å komme tilbake i form etter langtidsskaden, kan Bridge være et fullverdig venstreback-alternativ for Sven Göran Erikssons VM-lag i Tyskland.

Bridge har slitt med å få spilletid i Chelsea denne sesongen, etter at Mourinho kjøpte inn Asier del Horno som har gjort sine ting bra på Bridges venstreback-plass.


- Spiller fin fotball
Bridge brakk ankelen i februar 2005, og gjorde ikke comeback før i oktober. Tanken på å spille for lavere plasserte Fulham skremmer åpenbart ikke engelskmannen nevneverdig.

- Fulham spiller fin fotball under Chris Coleman, og selv om jeg fikk flere tilbud fra andre klubber, virket dette som det beste valget for meg, kommenterer Bridge.

GREI SPASERTUR: Wayne Bridge går til Fulham på lån ut sesongen. Og avstanden er ikke lengre mellom Chelsea og Fulhams arenaer enn at han faktisk kan gå til Fulham. Fotomontasje: GOOGLE EARTH/DAGBLADET.NO
GREI SPASERTUR: Wayne Bridge går til Fulham på lån ut sesongen. Og avstanden er ikke lengre mellom Chelsea og Fulhams arenaer enn at han faktisk kan gå til Fulham. Fotomontasje: GOOGLE EARTH/DAGBLADET.NO Vis mer

• Si din mening: Er Wayne Bridge god nok for England?

LENGE SIDEN SIST: Wayne Bridge har slitt med å få spilletid i Chelsea etter ankelbruddet i februar og comebacket i oktober.