SETTER EN STREK OVER EPISODEN: Wayne Rooney skal ha godtatt boten for å få saken ut av verden. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
SETTER EN STREK OVER EPISODEN: Wayne Rooney skal ha godtatt boten for å få saken ut av verden. Foto: REUTERS/Eddie KeoghVis mer

Wayne Rooney godtar millionbot

Straffes hardt etter dårlige prestasjoner på trening.

(Dagbladet): Wayne Rooney har i dag godtatt en ukelønn i bot som følge av by-episoden andre juledag ifølge BBC.

Det ble tidligere meldt at Rooney var ute og spiste med sin kone, og lagkameratene Darren Gibson og Jonny Evans andre juledag. Til tross for at spillerne ikke skal ha oppført seg dårlig eller drukket for mye var Alex Ferguson misfornøyd med prestasjonen på trening neste dag.

Skotten er kjent for å markere hvem som er sjefen på Old Trafford, og gjorde ikke noe unntak denne gangen. Det er det samme om du heter Jonny Evans eller Wayne Rooney, straff vil du få om du gjør noe manageren ikke liker.

Trente på egenhånd Nå har Rooney blitt bøtelagt med en ukelønn for episoden, og spilleren selv skal ha godtatt boten. Angriperen var utelatt fra troppen som møtte Blackburn forrige serierunde, uten at klubben vil innrømme at det var som straff for episoden.

I etterpåklokskapens lys stemmer den ferske forklaringen også bra med det Ferguson, ifølge Telegraph, faktisk sa før kampen på lørdag:

- Wayne har ikke trent bra denne uka. Han har mistet noen dager, men forhåpentligvis har han trent i dag og vil trene igjen i morgen, og deretter forhåpentligvis være tilbake på onsdag.

Trente på egenhånd BBC forstår det slik at Rooney nå vil sette en strek over hele episoden for å komme tilbake i startoppstillingen til Manchester-laget. Evans og Gibson skal også ha fått bot etter episoden, og begge spillerne var også utelatt fra troppen som møtte Blackburn.

Det har blitt rapportert at Alex Ferguson tvang spillerne til å trene på en fridag på egenhånd.