Wayne Rooney trente med reservelaget

Gary Neville tror likevel ikke han blir solgt.

FRYST UT? Wayne Rooney måtte trene med reservelaget i dag. Foto: AP Photo/Victor R. Caivano/NTB Scanpix
FRYST UT? Wayne Rooney måtte trene med reservelaget i dag. Foto: AP Photo/Victor R. Caivano/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Det har vært uvanlig stille rundt Wayne Rooney de siste dagene, men nå har sagaen fått tilført mye vann på den berømte mølla. Tidligere i dag kom beskjeden om at Luis Suarez ble tvunget til å trene på egen hånd, og nå får Wayne Rooney en liknende behandling.

Det er Daily Mail som skriver at stjernespilleren har blitt tvunget til å trene med reservelaget av manager David Moyes. Han var den eneste seniorspilleren som måtte trene med reservelaget på treningsanlegget Carrington i formiddag.

Wayne Rooney har mistet store deler av oppkjøringen, og var ikke med resten av spillerne til Sverige for noen dager siden på grunn av en skulderskade. Det kan derfor være at han trener med reservelaget for å spille seg tilbake i form. Det vil nok sannsynligvis være det svaret som kommer fra United-leiren uansett.

Trenger ikke selge Tidligere United-spiller Gary Neville tror likevel ikke at Rooney blir solgt.

- Manchester United kan ikke selge Wayne Rooney til Chelsea med mindre de får inn en stor, stor erstatter som Gareth Bale eller Cristiano Ronaldo, sier Neville til Sky Sports.

- Manchester United trenger ikke å selge ham for pengene, og jeg tror ikke de vil selge ham i det hele tatt. Og hvis de gjør det, så vil de ikke gjøre det før de har en solid erstatter, sier Neville.

Snudd ryggen til Det er på treningsfeltet Rooney mest tydelig viser at han ikke ønsker seg en framtid hos de regjerende ligamesterne.

Engelske medier har tidligere skrevet at flere av Manchester Uniteds største stjerner snur ryggen til Rooney fordi de føler at han setter seg selv foran klubben. Noe spilleren selv også frykter.

United har sagt nei til to bud på Rooney fra Chelsea. Det siste skal ha vært på 30 millioner pund (cirka 270 millioner kroner).