HAR TRUA: Wayne Rooney (t.h.) tror Manchester United får det tøft mot Norwich lørdag, men tror på ny seier. Foto: Suzanne Plunkett / Reuters / NTB Scanpix
HAR TRUA: Wayne Rooney (t.h.) tror Manchester United får det tøft mot Norwich lørdag, men tror på ny seier. Foto: Suzanne Plunkett / Reuters / NTB ScanpixVis mer

Wayne Rooney tror Manchester United melder seg på i gullkampen

Men spår tøff kamp mot Norwich.

Manchester United har vunnet tre strake i serien og flyr høyt etter formsvikten tidligere i måneden. Wayne Rooney tror fortsatt klubben kan melde seg på i gullkampen.

Rooney var igjen sentral da United snudde 0-2 til 3-2 mot Hull annen juledag.

28-åringen spilte for tredje kamp på rad en mer tilbaketrukket rolle, og scoret, serverte målgivende og presset James Chester til å sette ballen i eget nett.

Angriperen har vært meget sentral denne sesongen, og han tror klubben er på vei til å finne seg selv etter en tidvis forferdelig høst.

Tidligere i desember tapte United 0-1 hjemme for Everton og Newcastle i løpet av få dager, men etter det har laget slått Aston Villa, West Ham og Hull.

- Vi begynner å vise kvalitetene våre. Over de siste ukene har vi kommet oss. Vi jobber hardt og kjemper for hverandre. Forhåpentligvis kan vi overraske, sier Rooney ifølge Sky Sports.

Tilgitt av fansen Laget har allerede tapt fem ganger i serien denne sesongen og ligger på 7.-plass, åtte poeng bak ledende Arsenal.

Lørdag spiller United borte mot Norwich. som ligger på 14.-plass i Premier League. Det er en type kamp United må vinne for å ha håp om å melde seg på i toppen.

- Det er alltid god stemning på Carrow Road, og jeg er sikker på at de kommer ut i høyt tempo og prøver å irritere oss. Vi må bare vise kvalitetene våre, og forhåpentligvis er det nok til å vinne kampen, sier Rooney til klubbens egen TV-kanal.

Han står med ni ligamål så langt denne sesongen. Han har også svært mange målgivende pasninger og legger ned en voldsom innsats i hver eneste kamp.

Majoriteten av klubbens fans har for lengst tilgitt ham bråket i sommer. Da ønsket han seg bort fra klubben, men nå ryktes det at Rooney og United snart skal i kontraktsforhandlinger.

Han har halvannet år igjen av kontrakten med United.

Møter lag i motgang For manager David Moyes kunne ikke seirene den siste tiden kommet mer beleilig.

Etter tapene for Everton og Newcastle begynte det å murre blant seiersvante supportere, men nå er optimismen langt høyere i klubben.

- Det er lenge igjen av sesongen. Vi må bare prøve å henge på de foran oss på tabellen, sier Moyes ifølge Sky Sports.

Lørdagens motstander Norwich har hatt en grei høst, men sliter for tiden.

Chris Hughtons menn har ikke vunnet på tre kamper, og tapte for Fulham annen juledag.

Alexander Tettey er fortsatt ute med skade. Den norske midtbanespilleren er ikke ventet tilbake før i februar.

(NTB)