Wayne Rooney var ikke god nok. Sammenliknet med Luis Suarez nådde han ikke opp

Morten P kommenterer.

TIPPET VEKTEN: Luis Suarez utgjorde den store forskjellen mot England med sine to scoringer. Wayne Rooney var også god da han omsider fikk sin VM-scoring. Han var bare ikke god nok. Foto: REUTERS/Tony Gentile
TIPPET VEKTEN: Luis Suarez utgjorde den store forskjellen mot England med sine to scoringer. Wayne Rooney var også god da han omsider fikk sin VM-scoring. Han var bare ikke god nok. Foto: REUTERS/Tony Gentile Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SAO PAULO (Dagbladet): Luis Suarez sine to mål mot England er en historisk må-hendelse. Den måtte bare skje — i all sin offensive perfeksjonisme var den ustoppelig.

For er det noe som heter at ting er skrevet i stjernene så sto det skrevet at Luis Suarez kom til å gjøre det han gjorde med og mot England.

Det er sånn fotballen er.

Og når jeg ser journalister fra Uruguay gråte rundt meg må jeg innrømme at jeg synes det er vakkert.

FOR ENGLAND ER det brutalt og noen vil sikkert mene at det er urettferdig også. Jeg er ikke en av dem. England tapte for en bedre spiller i denne kampen. England tapte for en mann som scoret to mål på sine to gode muligheter mens Wayne Rooney bare scoret ett på sine fire.

Ikke sånn å forstå at Wayne Rooney var dårlig, han var nemlig veldig god, men Englands problem er at Wayne Rooney ikke var god nok.

Sammenliknet med Luis Suarez nådde han ikke opp.

Og det gjorde ingen av de andre engelskmennene også.

HISTORIEN FRA URUGUAYS triumf og Englands fall Sao Paulo blir ikke dårligere av at det var Liverpools og Englands kaptein Steven Gerrard som satt opp Luis Suarez for seiersmålet. Kall det brutalt, kall det skjebnens ironi, kall det hva du vil — det var uansett det som skjedde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer