- Wayne Rooney vil presse gjennom en overgang

Og Liverpool har lagt inn bud på ny spiss. Dagens ryktebørs.

 LITE FORNØYD:  Wayne Rooney ønsker seg fortsatt bort fra Manchester United, sier kilder i klubben til The Times.  Foto:Hans Arne Vedlog / Dagbladet.
LITE FORNØYD: Wayne Rooney ønsker seg fortsatt bort fra Manchester United, sier kilder i klubben til The Times. Foto:Hans Arne Vedlog / Dagbladet.Vis mer

(Dagbladet): Wayne Rooney er svært lysten på å forlate Manchester United. Spissen har denne uka hatt private møter med manager David Moyes, hvor de to har diskutert spissens framtid.

Nå skal Rooney vurdere å legge inn en transfer request(overgangønske), skriver The Times.

Spillere nøler ofte med å levere ønsket. Lukrative lojalitetbonuser flyr ut av vinduet det samme sekundet som ønsket blir levert.

 LEI:  Wayne Rooney vil bort fra Manchester United. Foto: Nicolas Asfouri / AFP / NTB Scanpix
LEI: Wayne Rooney vil bort fra Manchester United. Foto: Nicolas Asfouri / AFP / NTB Scanpix Vis mer

Men Rooney er så desperat etter å forlate United at han vil gi avkall på pengene. I går trente han med Manchester United for første gang siden han han drog hjem fra Asia.

Men hodet skal være et helt annet sted, sier kilder til The Times. Avisa skriver også at Chelsea planlegger et nytt bud på engelskmannen i løpet av helgen.

Ingen Baines Manchester United sendte en skriftlig unnskyldning til Everton etter at de hentet David Moyes. Det skriver The Mirror. Everton skal ha godtatt unnskyldningen, men samtidig gitt beskjed om at de kan glemme å hente spillere fra klubben.

Moyes er interessert i å hente både Leighton Baines og Marouane Fellaini til klubben. Men Everton har satt seg på bakbeina, og krever over 20 millioner pund for hver av spillerne, skriver avisa.

Forsterker angrepet Liverpool har lagt inn et bud på Atletico Madrids brasilianske spiss  Diego Costa. Budet skal ha utløst utkjøpsklausulen til angrepsspilleren. Costa scoret 10 mål på 31 ligakamper i den spanske toppserien forrige sesong.

 ØNSKET:   Leighton Baines er ønsket av Manchester United. Foto: Paul Ellis / AFP / NTB Scanpix
ØNSKET: Leighton Baines er ønsket av Manchester United. Foto: Paul Ellis / AFP / NTB Scanpix Vis mer

- Han er en kruttpakke og kan beskrives med ett ord: Kaos! Han er veldig bra og var fundamental for Atletico forrige sesong, sier C More-eskpert Petter Veland til Nettavisen.

Skal vi tro Liverpools direktør, Ian Ayre, er Costa ikke ment som en erstatter for Luis Suarez. 

- Han trente veldig hardt i dag. Vi har ingen planer om å selge ham, til tross for hva folk tror. Vi har aldri sagt at vi vil selge ham. Jeg forventer at han er her når sesongen starter, sier Ayre til Sky Sports.

 LAGT INN BUD:  Liverpool har lagt inn et bud på Diego Costa. Foto: Andres Kudacki / AP / NTB Scanpix
LAGT INN BUD: Liverpool har lagt inn et bud på Diego Costa. Foto: Andres Kudacki / AP / NTB Scanpix Vis mer

Men Suarez selv skal ha et sterkt ønske om å dra, skriver The Mirror.

Og ifølge spillerens agent, har klubben brutt et løfte de ga i fjor.

- Han ble lovet en overgang om en Champions League-klubb kom med et bud på 35 millioner pund, skal agenten ha sagt, sier avisa.

Wenger,da Arsene Wenger gikk høyt ut før årets sesong. Endelig hadde Arsenal råd til å kjøpe akkurat hvem de ville. London-laget skulle vise muskler på overgangsvinduet.

 STORT PRESS:  Arsene Wenger skulle vise muskler på overgangsmarkedet i sommer. Yaya Sanogo er resultatet. Foto: Armando Babini / EPA / NTB Scanpix  i
STORT PRESS: Arsene Wenger skulle vise muskler på overgangsmarkedet i sommer. Yaya Sanogo er resultatet. Foto: Armando Babini / EPA / NTB Scanpix i Vis mer

Så langt har det resultert i Yaya Sanogo. Den franske U21-spilleren kom gratis til klubben. Så det er fortsatt en del fleksing igjen om Wenger skal holde sitt løfte.

- Vi jobber fortsatt med å forbedre stallen. Men vi har en kjerne med unge spillere som har Premier League-erfaring. Det er det som gjør oss så unike, sier Wenger til Goal.com.

Det er ventet at klubben kommer til å legge inn et nytt bud å Luis Suarez.

Ronaldinho-retur? Ronaldinho kan være på vei tilbake til Europa. Besiktas-trener Slaven Bilic ligger langflat etter magikeren fra Brasil.

- Han har fortsatt et par gode år igjen. Jeg hadde elsket at han var min spiller, sier Bilic til Goal.com.


 EUROPA-RETUR?:  ROnaldinho har virkelig funnet igjen gamle fotballtakter i Brasil. Foto: Fernando Bizerra jr. / EPA / NTB Scanpix
EUROPA-RETUR?: ROnaldinho har virkelig funnet igjen gamle fotballtakter i Brasil. Foto: Fernando Bizerra jr. / EPA / NTB Scanpix Vis mer