FIKK IKKE DRA: West Bromwich godtok ikke QPRs bud på Peter Odemwingie (t.v.). Den russisk-nigerianske angriperen kjørte likevel til London på eget initiativ. Her sammen med Youssuf Mulumbu og Billy Jones i november. Foto: ANDREW YATES, AFP / NTB SCANPIX
FIKK IKKE DRA: West Bromwich godtok ikke QPRs bud på Peter Odemwingie (t.v.). Den russisk-nigerianske angriperen kjørte likevel til London på eget initiativ. Her sammen med Youssuf Mulumbu og Billy Jones i november. Foto: ANDREW YATES, AFP / NTB SCANPIXVis mer

WBA «ekstremt skuffet» over å se spilleren sin på QPRs parkeringsplass

- En usmakelig affære.


(Dagbladet): Det ble ingen store overraskelser i løpet av januarvinduets siste dag i går.

Den store snakkisen - kanskje ved siden av David Beckhams PSG-overgang - ble i stedet farsen rundt West Bromwich Albion-spiller Peter Odemwingie, som var så klar for en overgang til Harry Redknapps Queens Park Rangers at han satte seg i bilen og kjørte til London.

Men han kom ikke lenger enn til parkeringsplassen på Loftus Road, all den tid klubbene aldri kom til enighet om en pris.

- Jeg har forhåpentligvis ikke kjørt så langt for ingenting, så jeg håper alt ordner seg, sa Odemwingie til TV 2.

- Usmakelig Men det hadde han altså. Og et kvarter over midnatt la WBA ut en melding på nettsiden sin, der de bekreftet at det ikke ble noe av salget.

«Klubben (WBA - journ. anm.) var ekstremt skuffet over å se TV-bilder av Odemwingie ankomme Loftus Road torsdag kveld på tross av at videre samtaler mellom de to Premier League-lagene ikke ga resultater. Odemwingie ble aldri gitt tillatelse til å snakke med QPR om en mulig overgang, heter det i klubbens uttalelse.»

- Kveldens utvikling har avsluttet det som har vært en usmakelig affære, sier styreformann Jeremy Peace.

- Det eneste som kunne fått oss til å vurdere å la Peter gå, var om vi hadde fått et akseptabelt bud og vi hadde funnet en passende erstatter på relativt kort varsel. Ingen av delene skjedde, og til slutt ble saken like mye en prinsippsak som noe annet. Peter har opptrådt fullstendig uprofesjonelt. Han må akseptere det faktum at han er under kontrakt i ytterligere 18 måneder, og må fokusere på forpliktelsene sine overfor Albion, sier Peace.

Harry: - Feilkobling Russisk-nigerianske Odemwingie hadde luftet frustrasjonen sin over at klubbene ikke ble enige tidligere i uka, mens WBA-manager Steve Clarke unnskyldte ham med at han hadde «dårlige rådgivere».

QPR-manager Harry Redknapp ga sin versjon av saken til BBC i går kveld:

- Det som skjeddde ...  jeg tror gutten følte at vi ville forsøke å kjøpe ham, og jeg tror han følte at det var en avtale mellom klubbene, men det var fortsatt diskusjoner, så det var bare uheldig. Det skjedde en feilkobling et eller annet sted, det var uheldig. Han er en fin gutt, og han gjorde bare en liten tabbe, sier Redknapp.

I dag må dermed Odemwingie etter all sannsynlighet møte på trening i West Bromwich igjen, og det kan sikkert bli en noe ubehagelig situasjon for 31-åringen.

Her er alle januar-overgangene i Premier League