I TENKEBOKSEN:  Ole Gunnar Solskjær har ennå ikke bestemt seg for framtida som manager. Foto John T. Pedersen / Dagbladet.
I TENKEBOKSEN: Ole Gunnar Solskjær har ennå ikke bestemt seg for framtida som manager. Foto John T. Pedersen / Dagbladet.Vis mer

WBA-jobben ser ut til å ryke for Solskjær

Spansk manager høyaktuell.

(Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær har ennå ikke signert en ny kontrakt med Molde. 

Tiden begynner å renne ut for manageren, sier Øystein Neerland.

- Vi har vært enige om at vi må få en avklaring nå, og seinest i løpet av romjula. Det er viktig for Molde Fotballklubb å få dette på plass, sier styrelederen til Romsdals Budstikke.

Dagbladet var i kontakt med Moldes presseansvarlig Per Lianes i dag. Han opplyste at det ikke er noen utvikling i situasjon.

Glipper Lenge verserte det rykter om Solskjær og den ledige jobben i West Bromwich Albion. Solskjær selv sa han var interessert i å inngå en dialog med klubben, men nå ser det ut til at jobben ryker.

WBA har den siste uka hatt to intervjuer med den spanske manageren Pepe Mel. 50-åringen har tidligere vært manager i den spanske klubben Real Betis, og virker til å være klubbens valg.

Ifølge The Telegraph kommer klubben til å presentere Mel etter søndagens kamp mot West Ham.

Stille Ole Gunnar Solskjær har ikke sagt noe om sin framtid som manager.  I fjor takket han nei til å ta over Aston Villa av hensyn til familien.

Dagbladet var i kontakt med managerens  rådigiver Jim Solbakken i dag, men Solbakken ville ikke kommentere situasjonen.

 AKTUELL:  Pepe Mel har vært på to intervjuer med WBA, og ser ut til å ta over den ledige jobben. Foto: Paulo Duarte / AP / NTB Scanpix
AKTUELL: Pepe Mel har vært på to intervjuer med WBA, og ser ut til å ta over den ledige jobben. Foto: Paulo Duarte / AP / NTB Scanpix Vis mer