I HARDT VÆR: Peter Odemwingie risikerer straff av egen klubb etter at han dro til London uten tillatelse. Foto:  AFP PHOTO / IAN KINGTON/NTB scanpix
I HARDT VÆR: Peter Odemwingie risikerer straff av egen klubb etter at han dro til London uten tillatelse. Foto: AFP PHOTO / IAN KINGTON/NTB scanpixVis mer

WBA-spiller dro til London for å forhandle om en overgang uten tillatelse

- Jeg har forhåpentligvis ikke kjørt så langt for ingenting.

Vi fulgte Deadline Day i Fotballstudio.

(Dagbladet): Det ble som ventet en hektisk overgangsslutt på Loftus Road hvor Harry Redknapp gjorde sitt ytterste for å forsterke stallen. Det ble blant annet et gjensyn med Tottenham-spiller Jermaine Jenas.

Også midtstopper Christopher Samba returnerte til Premier League, noe som ble en solid forsterkning for QPR som mistet Ryan Nelsen til Toronto.

En annen spiller som også ønsket å ta turen til London-klubben var WBA-spiller Peter Odemwingie. Problemet var bare at han ikke hadde tillatelse av klubben. Det stoppet likevel ikke angriperen som like godt satte seg i bilen og kjørte til London i forsøk på å tvinge fram en overgang.

- West Bromwich ønsker å gjøre det klart at Odemwingie ikke har fått tillatelse til å snakke med QPR om en potensiell overgang, skrev WBA på sin Twitter-konto.

Queens Park Rangers ville ikke ha et møte med spilleren bak West Bromwichs rygg, og nektet spilleren å diskutere en avtale. Dermed måtte han slukøret reise tilbake til WBA. I møte med journalister utenfor klubblokalene til QPR uttalte spilleren:

- Jeg har forhåpentligvis ikke kjørt så langt for ingenting, så jeg håper alt ordner seg, sier Odemwingie til TV 2.

- Hvor langt er overgangen kommet?

- Jeg vil si 60 prosent, sier Odemwingie til reporteren.

Det kan bli en spennende morgendag for spilleren når han skal møte sine lagkamerater på treningsfeltet.